Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez ciąży ok ale dla utrzymania zdrowej ciąży najlepiej gdyby te 7dpo było go min.15.Hej :-) Powoli dochodzę do siebie. Czy wiecie może czy wynik progesteronu 7 dni po owu na poziomie 10,60 ng/ml jest dobry czy nie ?
Ja pewnie zrobiłabym po pracy i po drzemce dla pewności hahaPracę mam fizyczną, cała noc zapiernicz więc się nie pośpi, ba nawet nie mam kiedy usiąść poza 20 minutowa przerwą :/
Dzięki za rozwianie wątpliwości, tak myślałam że to będzie ten po spaniu. Zapewne nie wytrzymam do 13 ale i tak mam 8 testów w domu więc jest czym szalećowu chyba byla 29.11 więc pewnie koło 9-10 zatestuje
![]()
Bez ciąży ok ale dla utrzymania zdrowej ciąży najlepiej gdyby te 7dpo było go min.15.
Ja mam niski ale tak przeraźliwie niski, 11dpo 4,5 :/ 12dpo 1 :/
Teraz kończę pierwszy cykl z duphastonem, bez starań i bez @ jeszcze , choć powinna być z rana.
Mnie też dziś brzuch daje o sobie znać od rana. Dziś 12dc, miałam sobie darować testy owu w tym miesiącu, ale oczywiście ciekawość wzięła górę i zrobiłamA mnie napiernicza brzuch że aż mnie zgina jak chodzę. Ostatnio tak miałam w udanym cyklu z synem i to też był 15 DC w którym był taki ból podbrzusza. Mam cichą nadzieję że jest owu, więc będziemy dziś działać mimo że kalendarzyk pokazuje owu na 11 grudnia bo ostatni cykl miał 34 dni.
I co jak wynik?Mnie też dziś brzuch daje o sobie znać od rana. Dziś 12dc, miałam sobie darować testy owu w tym miesiącu, ale oczywiście ciekawość wzięła górę i zrobiłam![]()
Okropny ból ale i urosły o dobry rozmiarKiedyś któraś z dziewczyn tu na forum powiedziała, ze przy duphastonie strasznie odczuwa piersi. Ja jestem teraz tez pierwszy cykl na tych tabletkach i nic nie czuje, totalnie nic.
Nie wiem jaki mam poziom progesteronu, biorę go żeby się „wzmocnić” na wypadek gdyby nasze starania się powiodły (poronienie na koniec września w 6tc z nieznanych powodów).