E
Ewcia81
Gość
ja tez sie zgadzam....Zgadzam się w 100%:-)![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez sie zgadzam....Zgadzam się w 100%:-)![]()
uuu no to milego srzatania...doberek:-)
Własnie wysłałam chłopców do mamy a na mnie czeka wielkie sprzatątanie, mój M strasznie wczoraj nabałaganił, hehe wymieniał futrynę do łazienki bo stara nie pasowała do nowych drzwi i pół sciany od łazienki wypadłoi ktoś musi posprzątać ten bałagan a tak mi się nie chce
aa no to czekaj na nia cierpliwie...A, i wczoraj jeden test owul. wykorzystany, i słaba kreseczka wyszła, więc do owulacji jeszcze trochę.
Dorotko, dzięki za instrukcję badania szyjki![]()
Antiope, też mam problem z tymi długimi pazurkami...
Kochane, jaki wpływ na owu lub wogóle na fasolkowanie ma alkohol??? Wczoraj byli u nas znajomi, troszkę tego się polałoA poza tym bardzo lubię piwo niestety i trochę go piję...
A tak BTW, ja też jestem Dorota![]()
no tak tak popieram ten palec srodkowyyy i jezykLaseczki widzę, że dołki łapiecie jedna po drugiej. Czas was doprowadzić do porządku ;-). Teraz marsz mi sie wziąść w garść, głowa do góry, pierś dumnie wypięta, pokazać @ środkowy palec i wywalić na nie język.
Koniec smutków i narzekań, czas zabrać się za serduchowanie nie tylko dla zafasolkowania ale przede wszystkim dla radochy i sportu.
dorotko ja tez bardzo abrdoz piffko lubie i zawsz epiej ze znajomymi lub z mezem,a nie raz sama jak amm ochote,heeeeKochane, jaki wpływ na owu lub wogóle na fasolkowanie ma alkohol??? Wczoraj byli u nas znajomi, troszkę tego się polałoA poza tym bardzo lubię piwo niestety i trochę go piję...
A tak BTW, ja też jestem Dorota![]()
:-)Witam!!! Powróciłam:-) Zaczęłam ostre staranka. Mąż jest na urlopie (jeszcze cały tydzień-bedzie się działo) więc ;-) wiecie...hehe...
Już mi lepiej...wiem,że bedzie coraz lepiej...
Chyba odzyskałam siły
Dzieki Wam:-)