Na początku miałam skierowanie tylko na tsh od gin. Jak mi wyszło podwyższone to zostałam skierowana do endo i on dał skierowania na tsh, anty tpo, ft4 i usg tarczycy.Czy robiłaś pozostałe badania na tarczyce czy od razu poszłaś z takimi jak z załączonym przez ze mnie zdjęciu?
reklama
martini87
Fanka BB :)
Jakieś takie wewnętrzne przekonanie, że tym razem się udałoA co znaczy, że czułaś? Podziel się z czekającymi
martini87
Jeśli owulację miałam wtedy kiedy myślę, to kochaliśmy się tylko 1 i 2 dni przed owu. Wcześniej i później w okolicach owu to już wcale bo poluje na dziewczynkęPytanie do zaciążonych - jaki schemat bzykania okazał się u was skuteczny? Co dwa dni czy inaczej?
I bardziej rano czy bardziej wieczór?

olaaa7
Ja też jutro 10dpo.Ja niby jutro mam 10 dpo Ale wątpię by wyszło cokolwiek
Tylko że ja nie znam terminu @, kieruje się przypuszczalną owu.Dlatego ja narazie odpuszczam i czekam na termin @. Jak mam być w ciąży to będę a co się będę denerwować bielą wizira.
czytam i trzymam kciuki za kreseczki,ja w sumie to nie wiem co zrobic,testowac,czy nie :/ dostałam krwawienia w 18 dc,polecialam do lekarza i dostalam tabletki -cyclonamine i organetril,mialam brac 10 dni i tak tez zrobilam,tabletki skonczylam brac 27-go listopada i do tej pory okres sie nie pojawił i nie wiem czy testowac czy nie,mam tez skierowanie na badania i mam wykonac to jedno badanie w 3-4dniu cyklu i tak teraz wisze
HappyBabyMama
czytam i trzymam kciuki za kreseczki,ja w sumie to nie wiem co zrobic,testowac,czy nie :/ dostałam krwawienia w 18 dc,polecialam do lekarza i dostalam tabletki -cyclonamine i organetril,mialam brac 10 dni i tak tez zrobilam,tabletki skonczylam brac 27-go listopada i do tej pory okres sie nie pojawił i nie wiem czy testowac czy nie,mam tez skierowanie na badania i mam wykonac to jedno badanie w 3-4dniu cyklu i tak teraz wisze
Tez mam badania w 3 dc zrobić. Co masz? Pewnie ze testuj to nie boli
Smerfetka94
Laski chyba 10dpo to beta moze cos wykryc ale i tak nie musi.Ja też jutro 10dpo.
Tylko że ja nie znam terminu @, kieruje się przypuszczalną owu.
Ja testuje bo bede po terminie @.
Na razie dalej cisza
reklama