reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No my mamy remonty też w planach jeszcze, choć pewnie nawet nie uda się w tym roku - łazienka i toaleta musi być cała zrobiona. A w tym roku planuję jeszcze zakup szafy do przedpokoju. Także kasa potrzebna. Ale obiecałam sobie, że choćby nie wiem co się działo to na jakieś wakacje jechać musimy i mam nadzieję, że się uda ;-)

reklama
No my mamy remonty też w planach jeszcze, choć pewnie nawet nie uda się w tym roku - łazienka i toaleta musi być cała zrobiona. A w tym roku planuję jeszcze zakup szafy do przedpokoju. Także kasa potrzebna. Ale obiecałam sobie, że choćby nie wiem co się działo to na jakieś wakacje jechać musimy i mam nadzieję, że się uda ;-)

my też na wakacje zawsze kase znajdziemy;-)nigdy nie wyczyszczamy kont do zera:tak:
a gdzie nam morze byście jechali????my moze do Karwii

Wiesz co jeszcze nie wiem. Czasami przeglądam net ale nie podjęłam jeszcze decyzji. A Karwia w którym rejonie jest? My najbliżej mamy do okolic Kołobrzega, ale zastanawiałam się czy nie uderzyć bardziej w stronę Trójmiasta lub Międzyzdrojów. Nie byłam też jeszcze w Łebie, więc może tam?

Ja też się trochę boję, ale dostałam wycieczkę z pracy, więc nie mam wyjścia :-D

O jacie ale fajnie! To jest firma porządna! Nie potrzebują pracowników czasem? :-p
Tylko ty masz takie godziny pracy niefajne :sorry2::-D

Łeba jest bardzo fajnym rodzinnym miasteczkiem:tak:, ma wiecej atrakcji, ale niekoniecznie dla malucha, mimo to polecam:-), bylismy tam, ale jeszcze bez Piotrusia:-D.

A jakiś pensjonat możesz polecić? Albo jeszcze lepiej ośrodek z domkami do wynajęcia? Bo chciałabym właśnie domek, żeby mała na dworze mogła być jak najwięcej :tak:

reklama
A to za to 10-lecie :happy2:
U nas nagrody dostaje się dopiero po 25 latach pracy i jest to coś w stylu: żelazko, sokowirówka, mikser...śmiech na sali :baffled:

U mnie też nagrody chyba dopiero po 20 latach pracy ale co roku na wakacje dostajemy ponad tysiączka więc nie jest źle.:tak:

Do góry