Ach współczujęŚwięta, święta a po świętach jekitowkamasakra bo chwycilo nas wszystkich. Cale szczęście mieszkamy z rodzicami i siedza z Hubkiem bo ja ledwo funkcjonuje, maz to wogole. Najgorsze ze Hubus tez wymiotuje. Rano strasznie plakal jak sie obudzil, pobieglam do niego a on caly z wymiocin:/ dobrze ze teraz idzie mu zab i w związku z tym ma mniejszy apetyt. Poki co nie zwraca tylko chrupek i daje mu slodzona herbatkę bo wody pic nie chce
bidoczek malutki
ale całe szczęście że humor ma dobry
reklama
misis188
Fanka BB :)
Hubus chyba juz, dzięki Bogu ok. Wymiotowal kilka razy ale od południa spokój. Kupke tylko rzadka zrobil ale gdyby mial mieć biegunkę to byloby ich kilka a nie jedna. Maz tez juz sie ogarnal choc okropnie go bola plecy tylko ja dalej w czarnej d... jestem. Co wstane to mi źle, zimno i muszr isc legnac. Wymiotuję caly dzień, na jedzenie patrzec nie mogę-przypomina mi sie okres ciążyAch współczuję. Nam dr przy jelitówce kazała ograniczyć się do mleka. I faktycznie młodemu szybko przeszło. Zdrówka życzę
.
Patka Wariatka
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, jestem po 1 transferze bez ciąży
mam prośbę o kliknięcie w ankietę za którym razem wam się udało i jak wyglądały wcześniejsze próby. Może mnie i kogoś jeszcze podniesie to na duchu, że warto próbować? Z góry dziękuję za kliknięcie.
Link do ankietki
Link do ankietki
MamaZblizną
Każda z nas jest inna i ma inne problemy.. Jednym udaje się za pierwszym razem innym za którymś tam.. Na fb też jest grupa o in vitro, tam jest Pani której udał się 16 transferCześć dziewczyny, jestem po 1 transferze bez ciążymam prośbę o kliknięcie w ankietę za którym razem wam się udało i jak wyglądały wcześniejsze próby. Może mnie i kogoś jeszcze podniesie to na duchu, że warto próbować? Z góry dziękuję za kliknięcie.
Link do ankietki
Patka Wariatka
Początkująca w BB
Każda z nas jest inna i ma inne problemy.. Jednym udaje się za pierwszym razem innym za którymś tam.. Na fb też jest grupa o in vitro, tam jest Pani której udał się 16 transfer![]()
Oczywiście, to tylko statystyka podnosząca na duchu. Tym bardziej, że wam się udało
nieagatka
Pierwsze podejscie - 1 komorka - ciaza, corka ma prawie 3latka.Cześć dziewczyny, jestem po 1 transferze bez ciążymam prośbę o kliknięcie w ankietę za którym razem wam się udało i jak wyglądały wcześniejsze próby. Może mnie i kogoś jeszcze podniesie to na duchu, że warto próbować? Z góry dziękuję za kliknięcie.
Link do ankietki
2 podejscie - 4 blastki, 1szy transfer - ciaza.
Aneczka85_01
Pierwsze podejscie - 1 komorka - ciaza, corka ma prawie 3latka.
2 podejscie - 4 blastki, 1szy transfer - ciaza.
A przypomnij proszę jaki mieliście czynnik do ivf? I czy brałaś jakieś leki ?
nieagatka
Endometrioza 3 stopnia i slabe nasienie.A przypomnij proszę jaki mieliście czynnik do ivf? I czy brałaś jakieś leki ?
1. protokol gonal 300 + menopur 75
2. protokol fostipur 250 + menopur 75
Zadnych dodatkowych lekow.
Aneczka85_01
Endometrioza 3 stopnia i slabe nasienie.
Ja zaczynam stymulację jak dostanę okres który ma być zaraz z początkiem stycznia . Stresuje mnie to bardzo
reklama
MamaZblizną
Ja również byłam stymulowana gonalem, pierwszy transfer udany - ciąża bliźniacza.Endometrioza 3 stopnia i slabe nasienie.
A w Twoim przypadku oba transfery były świeże czy mrozaczki?