reklama
Milipiet
Fanka BB :)
Jest jest! WidacRobiłam test. Jest kreska. Pojawiła się od razu Ale bardzo bardzo blada. Nie mogę tej szybko wyciągnąć z tego testu. Nie wiem czy zobaczycie...Zobacz załącznik 1061822

U wszystkich kreski a u mnie ani kreski ani okresu 

Verona26
Nie martw się u mnie biedne kreski [emoji16] I brak okresu [emoji23]
U wszystkich kreski a u mnie ani kreski ani okresu [emoji85][emoji28]
Verona26 musisz wyluzować wykonczysz się poczekaj że 2 dniPrzez ta szybko nic nie widać.... brrr
Nie czytaj niczego bo i tak niczego nie zmienisz A tylko sciagniesz coś na siebie
ElaStyczna
U mnie biedniejsze i nieuznaneNie martw się u mnie biedne kreski [emoji16] I brak okresu [emoji23]

Verona26
Wiem wiem. Daje na luz. Może uda mi się wczoraj bete zrobić. Wtedy będzie jasność.
Verona26 musisz wyluzować wykonczysz się poczekaj że 2 dni
Nie czytaj niczego bo i tak niczego nie zmienisz A tylko sciagniesz coś na siebie
Verona26
A Ty kiedy znów testujesz?U wszystkich kreski a u mnie ani kreski ani okresu [emoji85][emoji28]
Właśnie nie wiem, myślałam że dzisiaj ale w sumie nie wyjechaliśmy nigdzie z domu a testów nie mam więc może jutro po pracy albo we wtorek.A Ty kiedy znów testujesz?
reklama
Dwa+Trzy
Te opakowanie niby markowe ale dokładnie takie z aliexpress zamówiłam kiedyśJa tez szaleje poki co ba domowym laboratorium i czekam na chyba „chinczyki”
O takie:
Zobacz ofertę: Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 30szt. Link do: Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 30szt.
Z resztą teraz tylko chińczyk jest niechińczyk haha