reklama
Mi? To mój drugi cykl po antykoncepcji. Pierwszy miał 29 dni, a teraz czekamCzęsto Ci się spóźnia?
olaaa7
Fanka BB :)
Ja co prawda po cerazette ale pierwszy cykl miał 34 a drugi 33 dni.Mi? To mój drugi cykl po antykoncepcji. Pierwszy miał 29 dni, a teraz czekam.
Verona26
Dziewczyny nie mówcie mk tak. Ja prawdopodobnie jestem jeszcze przed dniem miesiączki przez opóźniona owulacje może dlatego slabe te kreski
Elektroniczny pokaże Ci dokładnie to samo i nie wyjaśni zupełnie nic ale rób jak uważasz, Twoje sumienie, Twoje decyzje i Twoje życie.
Ja grzecznie zbieram się kolejny raz na te same badania, do czasu wyniku szukajcie mnie pod psychiatrykiem, gdyby wynik wyszedł znowu ujemny to mają mi już pokój przygotować![]()
No ja myślę że nie jestem w ciąży tylko po prostu okres przyjdzie później, organizm jeszcze nie ogarnia po odstawieniu.Ja co prawda po cerazette ale pierwszy cykl miał 34 a drugi 33 dni.
annajak
Nie lubię kłucia :-(A na betę się nie wybierasz? Ja bym już leciała![]()
olaaa7
Ja też nie ale już trochę się przyzwyczaiłam po pierwszej ciążyNie lubię kłucia :-(
reklama
olaaa7
A jutro nie dasz rady przyjść do pracy trochę później? Od której u Ciebie jest laboratorium otwarte? U mnie od 7 i 7:30.Dodzwonilam wszędzie niestety do 11. Dziwnie Ale tak jest.