reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Bez kontrastu zrobiony przed chwilą ;)
I od razu Wam podpowiem, że Biedronki wychodzą lepiej mimo że są mniej czułe ;)

Załączniki

• 20191230_151509(1).jpg
    20191230_151509(1).jpg
    629 KB · Wyświetleń: 127
Hej. Zrobiłam test teraz po powrocie z pracy i niestety nic nie wyszło. Po prostu nie jestem w ciąży. Czekam na okres, oby nadeszdl jak najszybciej. A tamte testy chyba felerne były. Miałam dużą nadzieję pobranych testach Ale prysła . Normalnie wyć mi się chce [emoji25][emoji25][emoji26]

Hej. Zrobiłam test teraz po powrocie z pracy i niestety nic nie wyszło. Po prostu nie jestem w ciąży. Czekam na okres, oby nadeszdl jak najszybciej. A tamte testy chyba felerne były. Miałam dużą nadzieję pobranych testach Ale prysła . Normalnie wyć mi się chce [emoji25][emoji25][emoji26]
Ja wczoraj dostałam @. Łączę się w bólu

Może rzeczywiście jest za wcześnie ? Nie masz jeszcze @ więc jest nadzieja. Ja w pierwszej ciąży bardzo długi miałam cykl i testy nie wychodziły . Pozytyw wyszedł w momencie kiedy czułam że lada chwila dostanę @ tak mnie brzuch bolał . Niestety nie pamiętam ile to było dni po oeu bo ten cykl miałam odpuszczony bo się załamałam z resztą dużo pracy miałam i jakoś się udało . Szkoda że teraz nie umiem się tak wyłączyć :/ może rzeczywiście zrób bete w czwartek?

Ja już dzisiaj w pracy myślałam że poleciało Ale to nie okres. Tylko jakiś wodnisty śluz... ehhh
Też mam doła. Ani kresek ani @ :-( a owu była 16-17 grudnia... gdzie u mnie faza lutealna trwała 10-11 dni...

Dziewczyny po stracie/biochemicznej czy u was pierwszy cykl PO był taki jak zawsze normalny czy coś było inaczej ?

reklama
Do góry