reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja widziałam fajny
mamy takiego ale z polaru
mamy takiego ale z polaru
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A ja mam szlaban na kupowanie zabawek w tym miesiącu
Wy też tak nie potraficie się opanować, jak ja??? Nie wydaje mi się żebym AZ TAK dużo ich kupowała... po Świetach kupiłam: sorter, 2 książki (na później - Kubusia Puchatka & Chatka Puchatka i Plastusiowy pamiętnik), 2 książeczki na teraz i Mula z Ikei 
Milenka ma teraz okres ogromnego zainteresowania książeczkami, wertuje je tam i z powrotem, potrafi z uwagą słuchać jak czytam jej kilka książeczek po kolei...
Wy też tak nie potraficie się opanować, jak ja??? Nie wydaje mi się żebym AZ TAK dużo ich kupowała... po Świetach kupiłam: sorter, 2 książki (na później - Kubusia Puchatka & Chatka Puchatka i Plastusiowy pamiętnik), 2 książeczki na teraz i Mula z Ikei 
Milenka ma teraz okres ogromnego zainteresowania książeczkami, wertuje je tam i z powrotem, potrafi z uwagą słuchać jak czytam jej kilka książeczek po kolei...
agusia9915
Matka wariatka
no faktycznie tylko

mysia23
mama dwójeczki
Kurcze Filipa nie interesuje jak czytam, woli dorwać książeczkę i potargać...

Wiec książeczek nie kupuje...

karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Szymek tez nie lubi jak czytam bo to go chyba nudzi ale uwielbia przewracac kartonowe kartki wiec robi sie juz powazna kolekcja biblioteczka a jak cos sie w ksiazeczce rusza to zaraz przestaje sie ruszać bo SZymek to wyrwie.

mysia23
mama dwójeczki
Szymek tez nie lubi jak czytam bo to go chyba nudzi ale uwielbia przewracac kartonowe kartki wiec robi sie juz powazna kolekcja biblioteczka a jak cos sie w ksiazeczce rusza to zaraz przestaje sie ruszać bo SZymek to wyrwie.![]()
no jedynie racje maja te całę sztywne kartonowe ksiazeczki...reszta chyba na poźniej, a ma już kolekcje bajek Disneya
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No to ja muszę Milenkę pochwalić, że można jej dać już do rączki normalną książkę z cienkimi normalnymi kartkami i nie rwie, nie gniecie, tylko je obraca oglądając obrazki. Sama jestem tym zaskoczona, bo jeszcze niedawno wszelkiego rodzaju papier i kartki traktowała jak największego wroga - "zniszczyć! podrzeć! na najmniejsze kawałki! a najlepiej to od razu zjeść i będzie spokój!!!" 

Podziel się: