bazylia128
Fanka BB :)
Ja tezzzzz. Moja wyobraznia poszybowalaZnów mam wizje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezzzzz. Moja wyobraznia poszybowalaZnów mam wizje![]()
To ja wlasnie taka mam. Fajna nie ?A ja przetestowałam te drożdżową w pojemniczku odkręcanym. Mega jest i pachnie ślicznie
![]()
Tak nie mów!!! Jaka stracona pozycja, przecież będziesz mieć nowy super startJa tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(
Nie możesz tak myśleć!! Wszystkim sie ma udać i koniec kropka. Zły czas już mija. Bo tutaj chodzi o to, ze wszystkie czekaliśmy na piekne dzieciJa tez sie troche boje ze tyle z nas w kwietniu i to moich najukochanszych podchodzi bo byloby zbyt pieknie zebysmy wszystkie zaskoczyly wiec ja juz sie czuje na straconej pozycji ;(
ZajebistaTo ja wlasnie taka mam. Fajna nie ?
Tak, mi taki piknik też chodzi po głowie. Gdzieś w centralnej PolsceNie możesz tak myśleć!! Wszystkim sie ma udać i koniec kropka. Zły czas już mija. Bo tutaj chodzi o to, ze wszystkie czekaliśmy na piekne dziecii będą w podobnym wieku i zrobimy zlot, piknik na trawce, z kocykami i dzidziami
![]()
Oj tak ❤To sobie wyobrażam jaka czarna po miesiacu wróciłaś![]()
A gdzie zamawialas? Czy stacjonarnie? Może też powinnam używać, skoro znow pod koniec marca potraktuje je rozjasniaczemWłasnie mialam pisac tylko ja mam troche inne ze @sandra777.12 dzisiaj zauwazylam ze mam tez pelno takich krociutkich wloskow odrastajacych no szok![]()
OOOOOOOOOOOOOO podobasz mi sieHa ha ha, masz zdjęcie, sama chciałaś [emoji23]Zobacz załącznik 1078055
Tylko na ubikacji bedzie musiala uważac zeby nie pomylic z papierem toaletowymHe he, będziesz za sobą je po ziemi ciągnęła [emoji23]