Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Myślę o Tobie bardzo ciepło, jesteś bardzo dzielna!!! 3mam kciukiZa mnieto tez kciuki trzymajcie, moze jest jakia cien szansy, ze ta beta przyrosnie..ale coraz mniej w to wierze.

Ech,czasem tak się dzieje.Za mnieto tez kciuki trzymajcie, moze jest jakia cien szansy, ze ta beta przyrosnie..ale coraz mniej w to wierze.
Mocno przytulam.Przykro mi bedzie się z Wami rozstawaćgdybym chociaz nie krwawila, a tak mam wrazenie, ze jest jak sugerował lekarz, ze to moze byc taka spozniona miesiaczka i sie oczyszczam

Oczywiście,że lepiej zacząć pozytywnie,Ale nie zawsze się da.Pierwsze zwroty za płoty... Nie polecam tak rozpoczynać niedzieli. Miłego dnia dziewczyny [emoji2]
Naprawdę nie musisz czekać do wtorku z tą betą. Chyba, że wolisz. Są laboratoria 24/h (nie wiem jak w Gliwicach, ale w Katowicach jest takie, które w dni wolne nawet po 1 godz. będzie mieć gotowy wynik, który sprawdzisz sobie na necie). Pisałam o tym wcześniej, ale jakoś nie zareagowałaś. Nie rozumiem dlaczego powiedziano Ci, żeby czekać do wtorku... Ja bym chyba oszalała z tak długim czekaniem....Przykro mi bedzie się z Wami rozstawaćgdybym chociaz nie krwawila, a tak mam wrazenie, ze jest jak sugerował lekarz, ze to moze byc taka spozniona miesiaczka i sie oczyszczam

Jestem, jestem, żyje i mam się dobrzeA gdzie to sie @Hawaika podziała? Halo, halo !!!

jakoś mniej mnie tutaj, bo co dzień bardziej zajęta. Miło mi bardzo, że pamiętacie
 jakoś mniej mnie tutaj, bo co dzień bardziej zajęta. Miło mi bardzo, że pamiętacie 

[emoji178][emoji178]Jestem, jestem, żyje i mam się dobrze [emoji4][emoji8] jakoś mniej mnie tutaj, bo co dzień bardziej zajęta. Miło mi bardzo, że pamiętacie [emoji3589][emoji8]