Kiedy idziesz na wizytę? Ja mam tak :Też mam zastrzyki. Ale nie wiem do kiedy.
W niedziele to besziec4+4 potem 6 potem 8 potem 12 po po poronieniach mam early scan czyli wcześniejsze wskazane usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy idziesz na wizytę? Ja mam tak :Też mam zastrzyki. Ale nie wiem do kiedy.
Ja byłam w 4+4 ,7lutegoKiedy idziesz na wizytę? Ja mam tak :
W niedziele to besziec4+4 potem 6 potem 8 potem 12 po po poronieniach mam early scan czyli wcześniejsze wskazane usg
Powiedz mi widać coś było ???Ja byłam w 4+4 ,7lutego
Teraz idę 25.02 w 7+1 . Zastrzyków mam 20 , po 1 dziennie
Ja przy ostatniej ciąży zrobiłam zastrzyk rano, a poród się zaczął wieczorem, no i miałam cięcie następnego dnia. Wszystko było ok, ale też miałam dawkę profilaktyczną, czyli 0.4Tak właśnie dokładnie jest mogą wystąpić plamienia to wtedy mam odstawić acard a potem do niego wrócić mi kazali brać do 34tyg w razie "w" jakby dzieciątko się wcześniej urodziło bo przy cc trzeba 3tyg wcześniej odstawić acard ale nie wcześniej em jak z heparyna.
Dowiem się w niedzielę mam wizytę wiec jak coś mi każe to musze wbijaćboje aie tego jak cholera
Był pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.Powiedz mi widać coś było ???
Bo też idę 4+4
Długo się staraliscie? Macie jakieś dzieci już
My jeszcze nie to nasze 1sze wychuchane jak nie wiem wyczekane upragnione
Widzę widzę jestBył pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.
Mam syna z 1 związku.
Trudno mi powiedzieć czy długo. W zeszłym roku wyszło za 2 razem Ale pozamaciczna,później 6 miesięcy anty. Odstawiłam i pęcherzyk nie pękał. W lutym tego roku miałam przyjść na monitoring Ale byłam już w ciąży.Zobacz załącznik 1081258
Ja miałam usunięty w październiku też polipWidzę widzę jest [emoji7][emoji7][emoji7] jest mały babelek siedzi sobie tam [emoji38] ja też wam dam znać co mi powie choć ja mam dwa bonusy do tej ciąży w endometrium są dwa polipy 10mm i 9mm jest duża szansa ze ciąża to wchłonie dlatego sobie dużo odpoczywam teraz
A ile miał ze usuwalas?Ja miałam usunięty w październiku też polip