reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam dziewczyny!!! Ale znowu dużo od wczoraj napisałyście!!!
Ja nie umiem znaleźć żadnej z Was na Naszej klasie:no: Pomocy!!!
Befatka u mnie objawia się to tak że mam często skurcze - brzuch mi twardnieje, boli i tak ciągnie aż do krocza - dla świętego spokoju może lepiej idź do lekarza, zawsze będziesz spokojniejsza:tak:
Darinia leć do lekarza!!! puchnięcie w ciąży jest niebezpieczne:no:
PrzyszłaMamusiu gratulacje dla siostry no i dla Ciebie - będziesz ciocią!!:tak:
Mamma będziemy tęsknić - a Ty będziesz miała sporo do nadrobienia jak wrócisz:tak:;-)
Mrówa roześlę Twoją prośbę po znajomych. Trzymaj się nic nie martw :-)

reklama
Witam was.
Ja juz w polsce a co do pieniedzy to ja jeszcze nie dostelam za listopad a w piatek odebralam awizo i cofneli mi zwolnienie za pazdziernik bo byl blad i nie wiem co dalej bedzie.Jade jutro do zusu to sie dowiem co i jak

Mam pytanie-nie wiecie ile ZUS:)baffled:) moze się max.spóznić z wypłaceniem kasy???Generalnie zwolnienia kończą mi się w poniedziałki i kasa była środa-czwartek,a tu już minął poniedziałek (następny)i ani widu ani słychu:wściekła/y::wściekła/y:
Mamma ja byłam ostatnio w ZUS-ie i tez zapyatałam sie bo mi sie spóżniali z kasa i od dnia wpłynięcia zwolnienia maja miesiąc na wypłate pieniędzy:baffled::no:
bo jak ja sie spóźniłam ze zwolnieniem (trzeba donieść w ciągu 7 dni) to mi obcieli 15 %:baffled::no: i dlatego chciałam sie odgryźć ale niestety zmieścili sie w terminie:baffled:

Cześć,
Ale mam zaległości :tak:! Ale nie miałam czasu czytać bb, wraz z Mają i Skipperem uczestniczyliśmy w WOŚP. Muszę się wam pochwalić, że golden retrievery z trójmiasta zebrały wczoraj 12.103.80 zł (najwięcej zcałej Polski). W akcji brały również goldeny z Warszawy, Olsztyna, Katowic, Krakowa, Wrocławia, Pabianic i Białegostoku. W sumie psy zebrały 33.351,71.

Załączniki

• DSC_0743 (Small).JPG
    DSC_0743 (Small).JPG
    36,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_0864 (Small).JPG
    DSC_0864 (Small).JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry