Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Właśnie miałam pisać o tobie.Wez pod uwage moja sytuacje z wczoraj. Wystarczy dobry sprzet i chęci lekarza i widac wszystko jak na dloni!
Jeden dzień,2 lekarzy i każdy co innego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie miałam pisać o tobie.Wez pod uwage moja sytuacje z wczoraj. Wystarczy dobry sprzet i chęci lekarza i widac wszystko jak na dloni!
Trzymam kciuki zeby bylo jednak ok. A w Pl gdzie sie leczysz? Ja moge polecić Invimed Wrocław - bardzo dobre sprzęty, genialni lekarzeTeraz powinnam mieć dni płodne od 14 do
Tak mutacja mthfr c677 tt homozygota i zespół antyfosfolipidowy podejrzenia były na trąbofilie, ale już nie ma. Biorę heparyne dwa razy dziennie w brzuch i aspirynę. Dodatkowo metylowane formy witamin. To jest najdłuższa ciąża jaką miałam. Teraz jeszcze mają podejrzenia tocznia. Wymyślają szukają... Tyle lat się lecze i w Polsce i w Niemczech. Po moich obserwacjach widzę że w Polsce mają większą wiedzę niż tutaj.
A Ty nie masz zupełnie żadnych leków? W Niemczech nie dają? Po tylu stratach to tutaj się dostaje: acard+heparynę+steryd+duphaston/luteine..Oby to nie skończyło się jak zawsze. Dłużej tego nie zniosę 10 porażek w moim życiu. To jest ostatnia moja próba.
Dziewczyny, najgorszy koszmar. Krew i skrzep.
Strasznie się boję. Mąż już jedzie z pracy i jadę za chwilę do szpitala. Proszę trzymajcie kciuki [emoji24]
Kochana trzymamy kciuki, żeby było dobrze wszystko!!! Miałam tak w donoszonej ciąży, to niczego nie przekreśla!Dziewczyny, najgorszy koszmar. Krew i skrzep.
Strasznie się boję. Mąż już jedzie z pracy i jadę za chwilę do szpitala. Proszę trzymajcie kciuki [emoji24]
Hmmm.. jeśli podejrzewają toczeń, to może ten steryd byłyby kluczowy?? Badalas kiedyś komórki NK??Teraz powinnam mieć dni płodne od 14 do
Tak mutacja mthfr c677 tt homozygota i zespół antyfosfolipidowy podejrzenia były na trąbofilie, ale już nie ma. Biorę heparyne dwa razy dziennie w brzuch i aspirynę. Dodatkowo metylowane formy witamin. To jest najdłuższa ciąża jaką miałam. Teraz jeszcze mają podejrzenia tocznia. Wymyślają szukają... Tyle lat się lecze i w Polsce i w Niemczech. Po moich obserwacjach widzę że w Polsce mają większą wiedzę niż tutaj.
Bądź dobrej myśli!jesteśmy z Tobą!Dziewczyny, najgorszy koszmar. Krew i skrzep.