reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Gratulacje kochana [emoji3590][emoji3590][emoji7]
kurcze ja Ci wspolczuje tego bólu glowy i mam nadzieje, ze to tylko na poczatku ciazy i minie niedlugo... mnie ostatnio tez pobolewala a ja w zyciu nie narzekalam na bol glowy. Ile czlowiek musi sie nameczyc... oby te nasze dzidzisie byly podobne do nas, bo jak ja tyle dolegliwosci mam od poczatku ciazy a maluch urodzi sie podobny do P. (dzis juz dowiedzialam sie, ze bedzie synuś, wiec 1;0 dla P. bo dzidzius ma siusiaczka) to gdzie ta sprawiedliwosc? :D

reklama
Boże jakbym czytała o sobie 😂 To dziś mój napisał że sobie screena zrobi z moich smsów gdzie wypisywałam o swoich emocjach, że ja już nie dam rady tak czekać długo na to bicie serduszka, że ja potrzebuję dobrej jednej wiadomości i że nie mogę martwić się wszystkimi i wszystkim, a zaraz potem że ja wiem, że wszystko ma swój czas i trzeba zaczekać, ale jestem strasznie niecierpliwa i chciałabym wszystko na już a nie mogę i że mam dość 😂😂😂🤷🏼‍♀️🤰🏼 Ubaw miał ze mnie niezły 😂
kochana, ja jak zaczynalam sie rozpisywac do mojego P. na temat mojego samopoczucia to pisze pisze, co by mi nie przerywal i lepiej zrozumial co chce wyrazic i nagle jeb... przypomnialo mi sie cos sprzed 7 lat i zaczynam nawiajc, bo kiedys to Ty cos tam... dobrze, ze on cierpliwy i polowe z tego pewnie nawet nie czytal bo jak ochlonelam i poczytalam to az mi glupio samej przed soba bylo, ze mozna tak wpasc w takie kolko rozpaczy :D
Ty nic sie nie martw, na pewno wszystko jest dobrze!!!!!!!!

kurcze ja Ci wspolczuje tego bólu glowy i mam nadzieje, ze to tylko na poczatku ciazy i minie niedlugo... mnie ostatnio tez pobolewala a ja w zyciu nie narzekalam na bol glowy. Ile czlowiek musi sie nameczyc... oby te nasze dzidzisie byly podobne do nas, bo jak ja tyle dolegliwosci mam od poczatku ciazy a maluch urodzi sie podobny do P. (dzis juz dowiedzialam sie, ze bedzie synuś, wiec 1;0 dla P. bo dzidzius ma siusiaczka) to gdzie ta sprawiedliwosc? :D
Moje na bank będzie podobne do starego! Widzę to po rodzeństwie męża. Wszyscy skóra zdjęta z ojca, bo mocne geny: brązowe oczy i czarnobrązowe grube włosy. Ja z kolei blondynka z delikatnymi włosami i szare oczy, więc geny tak zwane recesywne 😂 Na bank jakieś cyganiątko mi się urodzi 😂 Przynajmniej się nie wyrzeknie haha 😂

kochana, ja jak zaczynalam sie rozpisywac do mojego P. na temat mojego samopoczucia to pisze pisze, co by mi nie przerywal i lepiej zrozumial co chce wyrazic i nagle jeb... przypomnialo mi sie cos sprzed 7 lat i zaczynam nawiajc, bo kiedys to Ty cos tam... dobrze, ze on cierpliwy i polowe z tego pewnie nawet nie czytal bo jak ochlonelam i poczytalam to az mi glupio samej przed soba bylo, ze mozna tak wpasc w takie kolko rozpaczy :D
Ty nic sie nie martw, na pewno wszystko jest dobrze!!!!!!!!
Haha jakos tak od razu cieplej na sercu mi się zrobiło i poczułam taką czułość do Ciebie ogromną, bo doskonale Cię rozumiem 😂❤️❤️❤️

Dziękuje dziewczyny [emoji846] w sobotę robie druga betę i w po niedzieli dzwonię do gina. Nie wiem kiedy się umówić na wizytę tak zeby było coś widać. Mysle, ze w lutym jeszcze nie ma sensu.
To wszystko zależy jak bardzo jesteś cierpliwa :D Ja na początku byłam bardzo cierpliwa, a z dnia na dzień coraz mniej 😂 Najchętniej to codziennie chodziłabym na USG do różnych przychodni żeby mnie nie poznali hahaha

dziekuje kochana [emoji173] 19+1. moj P. dzisiaj oszalal z radosci, hehe. Zwlaszcza ze nie powiedzialam mu od razu, tylko poczekalam az wroci z pracy, dalam czarnego balona z napisem boy or girl do przebicia, w srodku bylo niebieskie konfetti. do tego dostał malutkie autko resoraka i skarpetki niebieskie :D w poniedzialek mam połówkowe to troche sie boje ale mam nadzieje, ze wszystko dobrze z maluszkiem.

Ale supwr to zrobiłaś ! Gratki synka

reklama
Do góry