reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

" Jo "to tez na podkarpaciu stosowane :)
Typowa poznańska pyra? Ja mam rodzinę w Poznaniu [emoji4] U mni3e mówi się jeszcze "jo" "he" Ale to już raczej Kujawskie [emoji16][emoji23] Kiedyś tu pisałam że lubię pyry z gzikiem to dziewczyny sprawdzamy co to gzik bo myślały że znów słownik słowo mi zmienił [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
A no widzisz ja nie robiłam tych badań...Ale cytologia itp wszystko ok... aczkolwiek dobrze się czuje plamien nie mam... Ale hmm eh... zawsze to Ale...
No to „ale” chyba zawsze w głowie będzie :( Ja miałam mnóstwo badań na miesiąc przed zajściem, bo już chcieliśmy iść do kliniki leczenia niepłodności 😂 A tu taka niespodzianka 😂 Tarczyca tylko mi teraz skoczyła, ale to normalne, już mam zwiększoną dawkę. Będzie dobrze kochana, musi być! Ja już chcę jutrzejszą wizytę bez kitu 😂

Chciałabym w marcu zrobić sobie wszystkie potrzebne badania, żeby dojść dlaczego nie udaje mi się zajść w ciążę. Co warto sobie zbadać??

reklama
Ja mam mazowieckie korzenie. Mój dziadek pogodził z orzechową koło Nowego Dworu. Tam mam rodzinę. I mówił dziwnie, tak zaciagal. Zamiast cukier mówił cuker , albo zamiast jakie mówił jake [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja niby z mazowieckiej wsi ale nieraz mówię "ano" (tak), "hań" (tam). Jeszcze by się pewnie coś znalazło. Ja tego nie zauważam - koleżanki z pracy mi nieraz się dopytują co ja właściwie mówię.

Do góry