reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Na gardło sól emską polecam!
. No powiem Ci szok ... daj znać co i jak. Może ja tez wybiorę się sprawdzić ale tu w Ie nie tak prosto ... dziś poszłam np do apteki bo gardło boli, ale nie chciałam kupować czegoś mega mocnego i co ?? Najlepiej przepłukać woda z solą .... oo

Przynieś nam tutaj wspaniałe wieści 😍😍😍 nie pamiętam....Ty jesteś z Łodzi??
Właśnie czy w ogóle mogłabymi, któraś dziewczyna z Łodzi polecić kardiologa?? Ja mieszkam dopiero od nie dawna w Łodzi...
Z Waw kochana :) Mam nadzieję, że czegos już jutro się dowiem, chociażby zarodek zobaczę, oby zrobił USG 🙈 Dam znać!

U mnie raczej nie ma szans na blondyna z niebieskimi oczami. Mąż oczy prawie czarne, brunet.
Ja też brunetka, oczy dziwne w sumie bardziej zielone niż niebieskie. Mąż do tego mega ciemna karnacja, nawet zima wygląd atak jakiś Turek [emoji23][emoji23][emoji23] Ja raczej karnacja ciemna, latem jestem murzynem. Chociaż ciul wie co w tych genach siedzi[emoji23][emoji23]
A u nas. Ciul wie co wyjdzie 🤣 ja kasztanowa ale w lato na słońcu rudzieje (jak bylam mała bylam ruda) oczy piwne.. mąż ciemny szatyn niebieskie oczy ale broda rudawa.! ...Ja 160 wzrostu on prawie 190... Ciekawe co to wyjdzie ❤️🤣

Dziękuje dziewczyny [emoji846] w sobotę robie druga betę i w po niedzieli dzwonię do gina. Nie wiem kiedy się umówić na wizytę tak zeby było coś widać. Mysle, ze w lutym jeszcze nie ma sensu.

w 7 tygodniu najlepiej :)
Mnie moja lek prowadząca zapisała wręcz na połowę 8 tygodnia - będzie już wszystko fajnie widać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Testy już dla zabawy ale miałam je i tak i mam nadzieje że przez jakieś 2 lata się nie przydadzą :p

porównanie 21 & 19 dpo (6 i 4 dni po terminie miesiączki)

Załączniki

• C368114C-FC82-4A9B-8D6D-16F678ED098D.jpeg
    C368114C-FC82-4A9B-8D6D-16F678ED098D.jpeg
    623,1 KB · Wyświetleń: 85
Do góry