reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Moj tez nie wytrzymal i dla kolegi z pracy powiedział na drugi dzien po pozytywnej pierwszej becie. ( z reszta to brat mojej przyjaciolki) bo tamten widzial ze mężowi ciazy cos :) rodzice tez prawie od razu. No i najblizsi przyjaciele sie dowiedzieli przy okazji wizyty w miescie. Ciezko trzymac takie wiadomosci w tajemnicy :)
Przed ciaza tez mowilam ze nie bedziemy mowic najdłużej jak się da, a co do czego to moj maz zaczal sie wszystkim chwalic po skonczonym 7tc bo juz nie mogl wytrzymac, takze u nas wszyscy juz wiedza :)

reklama
.

Załączniki

• 1582271580153.jpeg
    1582271580153.jpeg
    65,2 KB · Wyświetleń: 150
Ostatnia edycja:
O kurczaczki to wspolczuje. Trzymaj sie:) musisz byc dzielna :)
Ten trądzik mnie dobija :( W dodatku nie wiem czy opryszczki nie mam na wardze a nigdy nie miałam! To chyba osłabienie przez ciążę :( Odnowiła mi się też w bliźnie kurzajka :( Muszę pogadać o tym dziś z gine koniecznie

Uff dobrze, że męża dopadłam wczoraj. W nocy tak mnie rwały jajniki że spać nie mogłam.
Może jeszcze dziś poprawimy i zaczyna się czekanie na @...Zobacz załącznik 1083335
O to ja mialam tak samo! Test owulacyjny pozytyw, przytulanki a w nocy tak ciagnelo w jajnikach-i bylam pewna ze to owulacja i pewnie sie uda tym razem i sie udalo :-)

reklama
Miałam mieć wczoraj przytulanki z mężem mimo tej grypy. No i klątwa owulacyjna znowu nas nawiedziła. Mój biedny Antoś wymiotował całą noc. Musiałam z nim spać bo wybudzal się co godzinę. Więc nici z przytulanek. Dziś test owu taki chyba już mogę powiedzieć 99,9% pozytyw wieczorem już pewnie będzie pozytyw więc nie przegapiłam tylko się coś dziwnie te prawie pozytywy pojawiały, a później znikały. Kupiłam testow owu 50 a chyba będę musiała w przyszłym cyklu domówić. Męża zaczyna gardło boleć. Trzymajcie kciuki żeby nas ta nasza klątwa nie nawiedziła i tej nocy. Bo się zapłacze chyba... przytulanki były w nocy z środy na czwartek nie wystarczą żeby chociaż mieć nadzieję jak dziś znowu cos nam przeszkodzi [emoji849]
IMG_20200221_085224.jpeg

Do góry