reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Moim zdaniem tak [emoji848] ale ja pierwszy cykl robię testy i u mnie pozytywu nie było [emoji23] także zazdro[emoji41]
O nieeee... kilka dni mnie nie było - remont i 80 stron do nadrobienia [emoji853] nadrobię - obiecuje!!!
Dziewczyny tam w staraczkach już śpią prawie wszyscy. Jedna dziewczyna mi odpowiedziała - dziękuję kochana raz jeszcze [emoji8]
Panie Profesorki proszę o potwierdzenie: czy to owulacyjny pozytyw?

reklama
O nieeee... kilka dni mnie nie było - remont i 80 stron do nadrobienia 🙁 nadrobię - obiecuje!!!
Dziewczyny tam w staraczkach już śpią prawie wszyscy. Jedna dziewczyna mi odpowiedziała - dziękuję kochana raz jeszcze 😘
Dla mnie tak, więc do dzieła 😁💪

My akurat jak byłam w ciąży postanowiliśmy sobie pare rzeczy i konsekwentnie się tego trzymamy. Mianowicie Melisa spała w naszej sypialni do 3 miesiąca ale w swoim łóżeczku, potem przenieśliśmy ja do swojego pokoju. Nigdy nie była lulana, usypiania. Dziś ma 5 lat i po prostu czytamy jej bajeczkę na dobranoc, wychodzimy z pokoju a ona zasypia sama. Oczywiście nie krytykuje nikogo bo każdy robi jak chce, ale dla nas było to wygodne i tak się utrzymało

O nieeee... kilka dni mnie nie było - remont i 80 stron do nadrobienia 🙁 nadrobię - obiecuje!!!
Dziewczyny tam w staraczkach już śpią prawie wszyscy. Jedna dziewczyna mi odpowiedziała - dziękuję kochana raz jeszcze 😘
Mi wygląda na mega pozytyw! 😁❤️

Hej dziewczyny.
Ja tylko melduje ze w środę dostalam krwawienia. Powoli przechodzi.
Psychicznie i fizycznie jest ok :)
Czuję ze to wszystko to jakis sprawdzian.
Wiadomo ze jest przykro bo to jednak wyczekiwane dzieciatko i trzecia ciaza z rzędu ale jeśli mialo by byc potem chore,meczyc sie....to lepiej tak.
Robimy przerwe dla mojego organizmu, chociaz W. chcialby działać :)

Czuje sie silniejsza i wiem ze jeszcze bede mama :)

Moja gwiazda skonczyla w piatek 5 lat
Wiem ze moge dac jej rodzeństwo i pewnie przyjdzie na to najbardziej odpowiedni czas. A ja nie bede nawet wiedzieć kiedy :)

Nie załamuje sie.
Bawie. Korzystam z W. I z kazdym dniem kochamy sie coraz bardziej :)

Wszystkie problemy, niepowodzenia zblizaja nas coraz bardziej.
Nic nie dzieje sie bez powodu :)

Powiedzcie mi dziewczyny tylko jakie podstawowe badania na nfz mogę sobie zrobic?
Takie wiecie u rodzinnego.
Bo mam jedna babke ktora może wypisać mi skierowanie

Prolaktyne, LH, Fsh, Estradiol, Testosteron, DHE-A, SHBG najlepiej na początku cyklu, Progesteron u komplet tarczycowy. Tarczycę tj. Tsh, ft3, ft4 napewno rodzinny może Ci zlecić, a hormonalne chyba tylko specjalista. Tyle wiem, bo robiłam, pewnie dziewczyny rozwina...
Powiedzcie mi dziewczyny tylko jakie podstawowe badania na nfz mogę sobie zrobic?
Takie wiecie u rodzinnego.
Bo mam jedna babke ktora może wypisać mi skierowanie

Hej dziewczyny.
Ja tylko melduje ze w środę dostalam krwawienia. Powoli przechodzi.
Psychicznie i fizycznie jest ok :)
Czuję ze to wszystko to jakis sprawdzian.
Wiadomo ze jest przykro bo to jednak wyczekiwane dzieciatko i trzecia ciaza z rzędu ale jeśli mialo by byc potem chore,meczyc sie....to lepiej tak.
Robimy przerwe dla mojego organizmu, chociaz W. chcialby działać :)

Czuje sie silniejsza i wiem ze jeszcze bede mama :)

Moja gwiazda skonczyla w piatek 5 lat
Wiem ze moge dac jej rodzeństwo i pewnie przyjdzie na to najbardziej odpowiedni czas. A ja nie bede nawet wiedzieć kiedy :)

Nie załamuje sie.
Bawie. Korzystam z W. I z kazdym dniem kochamy sie coraz bardziej :)

Wszystkie problemy, niepowodzenia zblizaja nas coraz bardziej.
Nic nie dzieje sie bez powodu :)

Szacun za podejście! Od razu widać dojrzała kobieta o :)

Ciesze się, że sobie to wszystko układasz i mimo przeciwności brniesz do przodu. Podoba mi się taka kolej rzeczy.

Inspirujecie kobitki jak tak dupsko własne mobilizujecie :)

reklama
Do góry