Ewarut
Fanka BB :)
Musi być dobrze i wierzmy w to[emoji4] Chociaż strach pozostaje.Witam, ja ma 2 synów i jedno poronienie mam nadzieję że tym razem będzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być dobrze i wierzmy w to[emoji4] Chociaż strach pozostaje.Witam, ja ma 2 synów i jedno poronienie mam nadzieję że tym razem będzie dobrze.
Swiente słowa.... Tylko jak?Tylko spokój może Nas uratować [emoji3]
Ja nie mam pojęcia dlaczego w niektórych laboratoriach one są podawane oddzielnie. Ja miałam wyniki w tym samym czasie jednocześnie.Ok już bardziej rozumiem... a na ten wynik IgG dlaczego sie tak długo czeka? On moze coś zmienic w ogólnym wyniku toxo ? Wiecie co badania powinien dostawac lekarz bez możliwości wglądu dla zainteresowanego tak bym poszla do gina w piatek i sie nie stresowala, a tak nie wiem co myslec
Tylko dlaczego w innych wynikach jest napisane niereaktywny a przy tych wynikach jest podany wynik.. nie czaję już chyba nawet prosta matematyka jest za trudna w tym momencie
Fantastycznie!!! Bardzo czekałam na wiadomość od Ciebie. A co w sprawie plamienia lekarz powiedział ?Moja fasolka z dzisiaj. 5mm i serduszko bije. Troche mi lepiej ale licze na większy spokój psychiczny po badaniach prenatalnych.
Mnie pomaga modlitwa, różaniec.Swiente słowa.... Tylko jak?
Mi przy zarodku 5mm wyliczyło na 6t2d i termin porodu teżMnie dr powiedziala że przy tak małym zarodku aparat do USG nie przelicza jeszcze tygodnia ciąży ani terminu porodu. Wg moich wyliczeń 6+3 a wg lekarza 6+1.
Będzie dobrze, musi być [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Dziś moj wielki dzień! 20.45 mam wizytę, 8+2, znoszę jajko oczywiście ale uważam to za ogromny dar, ze mogę być w tej ciąży, cokolwiek się wydarzy to dziękuje za każdy dzień tego stanu w którym jestem a miałam nie być. Trzymajcie za mnie kciuki, wysyłajcie pozytywne myśli [emoji846]
Mocne kciukiDziś moj wielki dzień! 20.45 mam wizytę, 8+2, znoszę jajko oczywiście ale uważam to za ogromny dar, ze mogę być w tej ciąży, cokolwiek się wydarzy to dziękuje za każdy dzień tego stanu w którym jestem a miałam nie być. Trzymajcie za mnie kciuki, wysyłajcie pozytywne myśli [emoji846]