A od kiedy masz brać ? Bo ja mam prawdopodobnie w czwartek też na naturalnym ...i wg mojej kliniki to bez żadnego progesteronu . I chcę na własną rękę brać bo trochę się boje bezCześć.
Jestem po wizycie. Decyzja podjęta. W sobotę transfer 2 zarodków, owulacji była wczoraj wynika z badań i usg. Tym razem mam tylko jedne tabletki dopochwowo: protesteron besins 2×1.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
reklama
Wooooow myślę, że dwa są na 200%Jest wynik
Beta 1680,06 ❤
Dzisiaj 12dpt
Co myślicie dziewczyny ?![]()
Superrr trzymam kciuki mocnoCześć.
Jestem po wizycie. Decyzja podjęta. W sobotę transfer 2 zarodków, owulacji była wczoraj wynika z badań i usg. Tym razem mam tylko jedne tabletki dopochwowo: protesteron besins 2×1.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
klaudiaanita
Fanka BB :)
U mnie podany tylko jedenWooooow myślę, że dwa są na 200%ale zazdroszczę!!! Też miałam podane dwa, ale moja beta z wczoraj a był to 12dpt to 384
więc u mnie nie ma co gdybać, że jeden został patrząc na Twoje wyniki
![]()
Czyli myślicie że z tego jednego jedynego zrobiło się 2?To możliwe?Znacie taki przypadek?Nadal w to nie wierzę !
Ło matko
Przykro mi kochanaDziewczyny odwolali mi zabiegjakies grzyby mi znalezli i musze je wyleczyc
![]()
Cytrynka122
@Netiaskitchen No był zastrzyk... jedną wielką nie wiadomaZapomniałam o tym zastrzyku... To faktycznie nic nie wiadomo... Dżizas jeszcze czekanie. Zawsze czekanie... Oby pozytywnie!!Pytałam gdzie robisz bo ja jutro jadę do nich na 7 rano na pobranie
Haha ło matko, myślałam że dwa miałaś podaneU mnie podany tylko jeden
Czyli myślicie że z tego jednego jedynego zrobiło się 2?To możliwe?Znacie taki przypadek?Nadal w to nie wierzę !
Ło matkobyłoby wesoło w domku ☺
Kochana a kiedy na usg? Boże bd czekała jak na swojeU mnie podany tylko jeden
O ja jeb... przykro miDziewczyny odwolali mi zabiegjakies grzyby mi znalezli i musze je wyleczyc
![]()
reklama
Netiaskitchen
Zdarza się, rzadko ale się zdarzaU mnie podany tylko jeden
Podziel się: