No właśnie nie chce z siebie robić niepełnosprawnej i jak szliśmy w pierwszą stronę, to czułam się świetnie, a w połowie drogi powrotnej już wysiadłam5km? No to zaszalałaś
Zazdroszczę tych ferii![]()
Ale widocznie jeszcze dalej trzeba się pooszczędzać![]()
Iby kolejne tygodnie byly łagodniejsze![]()
reklama
Cieszę się, że nie pojechaliśmy do Włoch, bo tam bym się jednak troszkę bała, a tak to można ładować akumulatory5 km wow, zmęczona i szczęśliwa? Udanego wypoczynku![]()
A jakie mialas przyrosty? U mnie też od początku były dość sporeCześć Dziewczyny.
Tydzień temu pisałam, ze jestem zaniepokojona swoim wysokim wynikiem beta hcg.
Właśnie wyszłam od ginekologa i znam już przyczynę - dwa pecherzyki [emoji847]
Mamuśki bliźniakowe, prześlijcie jakieś przepisy na te podwójne Skarby
Ja tak liczę, że może jeszcze kiedyś się trafi, bo na pewno będziemy się starać o trojeczke (ale jakbym dostała w prezencie zamiast 3, to 4, też bym była szczęśliwa) 
Chociaż poczekam z porodem drugiego do snucia tych odległych planów 
Moja 4....... dziecko mam jedno więc rozumiem bardzo dobrze .... Usg tak wcześnie to właśnie trochę bez sensu bo za tydzień może byc wszystko super ..... A opanować głowę w tym czasie jest to wyczynoj niełatwe, niełatwe. Szczególnie, że to 5 ciąża. 2 zakończone szczęśliwie...
Kurde laski, moja 7 i mam jedno dziecko, więc jeśli Was to pocieszy, to naprawdę nie tak źle u Was jeszczeMoja 4....... dziecko mam jedno więc rozumiem bardzo dobrze .... Usg tak wcześnie to właśnie trochę bez sensu bo za tydzień może byc wszystko super ..... A opanować głowę w tym czasie jest to wyczyn
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Tam gdzieś wyżej w moich postach jestMamuśki bliźniakowe, prześlijcie jakieś przepisy na te podwójne Skarby [emoji7] Ja tak liczę, że może jeszcze kiedyś się trafi, bo na pewno będziemy się starać o trojeczke (ale jakbym dostała w prezencie zamiast 3, to 4, też bym była szczęśliwa) [emoji16][emoji3531] Chociaż poczekam z porodem drugiego do snucia tych odległych planów [emoji85]
Hiiii no ja też jakam się przy odpowiedzi na to pytanieKurde laski, moja 7 i mam jedno dziecko, więc jeśli Was to pocieszy, to naprawdę nie tak źle u Was jeszcze![]()
Do menopauzy jesteśmy w grze i trzymam mocno kciuki
Ja powiem Wam szczerze, że przy każdym badaniu u nowego lekarza, czy położnej, to jak odpowiadam na pytanie która to ciąża, to zawsze jest jakiś "jęk" pocieszenie/zdziwienia/smutku, ale już się przyzwyczaiłam
![]()
reklama
Moderatorka wysyłała wiadomość, że chyba końcem marca..Dziewczyny czy będziemy się przenosić na zamknięte forum?