reklama
u mnie też dziadek opiekował się klaudią jak chodziłam na zajęcia, niby dobrze ale strasznie rozpuścił Klaudię, moja koleżanka zatrudniła nianię i jest bardzo zadowolona, już ponad rok jest u nich, więc można znaleźć kogoś ale trzeba poszukać, jakbym o kimś słyszała to dam ci znać haniu
Asiu zrób zdjęcia, ja mam kilka i bardzo się cieszę, oto jedno z nich, to była jakoś w 9 miesiącu
Asiu zrób zdjęcia, ja mam kilka i bardzo się cieszę, oto jedno z nich, to była jakoś w 9 miesiącu

no to bardzo fajnie, że tylko tyle Tobie przybyło :-) ja nie wiem jak to ze mną będzie... ale mam nadzieję, że szybko zgubię.. przed ciążą dużo ćwiczyłam a teraz został mi jedynie rowerek stacjonarny - codziennie po 20 minut.
Wymyśliłam risotto. Odkąd jestem na zwolnieniu - kończą mi się pomysły
Wymyśliłam risotto. Odkąd jestem na zwolnieniu - kończą mi się pomysły
ja w sumie też często robię kurczaka. Staram się jakoś go urozmaicać :-)
Ostatnio zrobiłam bezmięsny obiad - ziemniaczki szpinak i pomidory z sałatą - to tak nieśmiało zapytał się - a jest jakieś mięso ?
Tak się jednak tym najadł,że mięsa by już nie zmieścił
ja to lubię zielieniny - wszelkiego rodzaju sałatki. Jak pracowałam to w lato często zamawiałyśmy sobie takie pyszne sałatki warzywne z Kurnika - kosztowały tylko 9 zł a porcja pokaźna. Do tego sos czonkowy i pełno gum miętowych
Ostatnio zrobiłam bezmięsny obiad - ziemniaczki szpinak i pomidory z sałatą - to tak nieśmiało zapytał się - a jest jakieś mięso ?

Tak się jednak tym najadł,że mięsa by już nie zmieścił

ja to lubię zielieniny - wszelkiego rodzaju sałatki. Jak pracowałam to w lato często zamawiałyśmy sobie takie pyszne sałatki warzywne z Kurnika - kosztowały tylko 9 zł a porcja pokaźna. Do tego sos czonkowy i pełno gum miętowych

tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
hej kobietki ja może nie ze szczecina ale z okolic powiat gryfiński,
dawno mnie tu nie było a i nowe osóbki się tu udzielają
ja mam problem ze swoim synkiem ma przerośnięty 3 migdał i laryngolog sugeruje wycięcie i nie wiem na który szpital się zdecydować w szczecinie i czy się wogóle zdecydować
dawno mnie tu nie było a i nowe osóbki się tu udzielają
ja mam problem ze swoim synkiem ma przerośnięty 3 migdał i laryngolog sugeruje wycięcie i nie wiem na który szpital się zdecydować w szczecinie i czy się wogóle zdecydować
reklama
HEJ
Jestem mamą 9 miesięcznej Wiktorii i mieszkam w Szczecinie. Obecnie siedzę w domku i cieszę się urokami macierzyństwa. Moja córcia jest coraz grzeczniejsza, więc mam trochę wolnego czasu, więc na pewne będę zaglądać na forum. Pozdrowienia dla wszystkich szczecińskich Mateczek
Jestem mamą 9 miesięcznej Wiktorii i mieszkam w Szczecinie. Obecnie siedzę w domku i cieszę się urokami macierzyństwa. Moja córcia jest coraz grzeczniejsza, więc mam trochę wolnego czasu, więc na pewne będę zaglądać na forum. Pozdrowienia dla wszystkich szczecińskich Mateczek