reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

no dziewczyny od poniedziału tj od 12 dokładnie godziny bede na zwolnieniu
ciuszki popiore i poprasuje
mam juz do szpitala szlafrok i kacie reszte musze kupic
pozdrawiam
mam nadzieje ze od wtorku przyszłego czesciej bede teraz pisac

reklama
ja ostatnio mam usg coraz dłuższe bo gin bada przebieg krwi w żyłach dziecku przez to moje ciśnienie ale zawsze trzeba wybrać mniejsze zło :-(
a od wczoraj u mnie coraz gorzej jakoś dziwnie się czuje jakaś senna ociężała i bolą mnie kości z prawej strony bo córcia tam zawsze się wypina do wc chodzę często a w nocy mam taka zgagę jakbym się dusiła
w sumie jutro 34 tydzień dobrze że jeszcze tylko czwartkowy egzamin i mogę się byczyć
do 28 stycznia mam nadzieje że będę mogła już normalnie mieszkać i w spokoju przygotowywać się na ten dzień ;-)

ja tez sie ciesze ze jest jakaś poprawa w końcu:-)
ale czeka ja jeszcz e4 chemie po których znów spadna jej na pewno płytki:rolleyes2::-:)no:

Moje dziecko właśnei gra na laptopie i powiem wam że swietnie jej idzie nauka literek jak teraz gra i leci deszcz literek to wie która trzeba nacisnac:szok::-) rzadko sie zdarza zeby pomyliła sie no chyba ze sie zgrywa;-)
ale jestem z niej dumna:cool2:

Ja od rana piorę bo zaraz wpadnie pan od łazienki i znowu wody nie będę miała cały dzień-brrrrrrrrr niech się to już skończy!!!
Mrowa super że z mamą lepiej!:-):-)
Ja byłam z rana na badaniach a do gina za tydzień...
Nie wiem jak wy ale ja od tygodnia mam tak durne sny,że budzę się zlana potem,nie mówiąc już o tym że serce wali mi jak opętane wtedy-koszmar dosłownie:baffled::baffled:

reklama
Mrowa - super że z mamą lepiej! Oby tak dalej! :tak:

A ja wybrałam się w końcu na badanie krwi (bo jutro wizyta u endokrynologa) i właśnie się przyturkałam z miasta :nerd:. Oj ciężko.:szok: ciężko ...
Mnie już czort bierze na to sikanie:wściekła/y:!! Nie pamiętam nocy tak całkowicie przespanej, wstaje ze 2-3 razy choć staram się nie pić zbyt wiele na wieczór.
Dziś wybieramy się z siostrą do dziadków z życzeniami (przykładne wnusie:-))
, tak więc nie zapomnijcie o swoich babciach!

Jaki miałam dziś świetny sen - śniło mi się że już urodziłam, byłam już w domku i weszłam do pokoju a tak w łóżeczku leży mój Skarbek (hehe cała golutka z kupą w nóżkach :-/), więc wziełam sie za mycie pupki..... i się obudziłam. HEHEHE

Do góry