L
Lebkuchen_mum
Gość
Hahaaha@Piernik98 nie wiedzialam jak to sie robi, teraz zalapalam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaaha@Piernik98 nie wiedzialam jak to sie robi, teraz zalapalam![]()
WitajCzęść, ja też dołączam do waszego grona(mam nadzieję)
Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny, ale w zeszłym roku o tym czasie też byłam w ciąży i skończylo się poronieniem. Dlatego teraz tak się boję
Niepokoli mnie że oprócz braku miesiączki i delikatnego bólu piersi nie mam żadnych objawówA jak było u was na początku 5-6 tygodnia?
Twoja to już duża panna. Na pewno chętnie pomoże przy bobasku ale i zazdrość myślę, że jest normalna jak się w domu pojawia maleństwo i mama i tata nie są już na 100% dla tego pierwszego dzieckaZupelnie cie rozumiem, moja panna tez humorzasta, ja zawsze chcialam zeby miala rodzenstwo, ale szczerze czasem myslac, ze trafi mi sie drugi taki egzemplarz to mi sie przestawalo chciec drugiegoNa dodatek obawiam sie, ze nie bede miala z niej pomocy przy maluszku ( bedzie miala juz 8 lat), a wrecz bedzie zazdrosna. No ale zobaczymy.
Ja się tak cieszę, że pada jak chyba dawno się nie cieszyłam. Chociaż u nas na razie to bardziej kropi niż pada. Tu gdzie mieszkam już daaaaawno nie padało, susza jak nie wiem, kurzu na drogach co nie miara. Ja mieszkam na nowym osiedlu i nie mamy jeszcze zrobionych dróg i za każdym autem unosiły się kłęby piachu więc niech pada nawet cały tydzienWitam wszystkie z rana. Dzis lany poniedzialek wiec i padamilego dnia
![]()
5+0 czyli masz za sobą skończone 5 tygodni i zaczęłaś 6 tydzień. Lekarze najczęściej licza tylko skończone.Jeszcze takie pytanie z rana. Jak to jest z tymi tygodniami. Spojrzcie na zdjecie dzis jest 5+0 ale pokazuje 6 tydzien czyli w ktorym tygodniu jestem? 5 czy 6? Czy ze 5 skonczony a zaczelam 6....nie rozumiem![]()
Powodzenia i czekamy na same dobre wieściDziewczyny ide jutro na wizyte
Mam nadzieje ze juz zobacze serduszko...
Bedzie 6+5 jutro![]()
21 kwietnia masz wizytę? Na którą?Ale super [emoji3059][emoji3059] ja wizyta za tydzień wtedy będzie 7+5 (8tc)
Ja też mam za tydzień we wtorekJa mam za tydzień we wtorek wizytę i będę w 8tyg. Teraz jestem w 7 (6+6)
Ja mam dziś 7+0 więc też podobnie jak WyNo dużo dziewczyn tak tutaj ma. Albo dzień mniej niż ja albo tak jak ty dzień więcej niż ja. Będą podobne terminy porodu. [emoji3059][emoji3059]