młoda1994
Fanka BB :)
Tak byłam 31.03 i był pęcherzyk ciążowy 4mm w macicy teraz idę zobaczyć czy jest zarodek i serduszko 20.04Tak ja też tylko dół pleców , a byłas już na usg ? Muszę nadrobić cały wątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak byłam 31.03 i był pęcherzyk ciążowy 4mm w macicy teraz idę zobaczyć czy jest zarodek i serduszko 20.04Tak ja też tylko dół pleców , a byłas już na usg ? Muszę nadrobić cały wątek
Pewnie będzie tylko gorzej [emoji1787][emoji1787]Ja tez mam bol w dole plecow czasami [emoji6] zastanawiam sie co bedzie pozniej jak brzuszek bedzoe ciezszy a boli juz teraz [emoji28]
I który to był tydzień 31. 03 ?Tak byłam 31.03 i był pęcherzyk ciążowy 4mm w macicy teraz idę zobaczyć czy jest zarodek i serduszko 20.04
I który to był tydzień 31. 03 ?
Dziewczyny wyobrażacie sobie ze nie pobrali mi krwi na kontrolne tsh bo z żadnego miejsca nie leciała mi krew. Nowy termin mam na lipiec ale gin pewnie zrobi tsh
Dziewczyny wyobrażacie sobie ze nie pobrali mi krwi na kontrolne tsh bo z żadnego miejsca nie leciała mi krew. Nowy termin mam na lipiec ale gin pewnie zrobi tsh
Nie. W domu mam gorąco. Przed wyjściem się kapalam i wypiłam w domu jeden kubek wody i w przychodni 10 minut przed wejściem na pobranie krwi.Moze bylas odwodniona po nocy albo zmarzłas wtedy tak krew gestnieje.
Nie. W domu mam gorąco. Przed wyjściem się kapalam i wypiłam w domu jeden kubek wody i w przychodni 10 minut przed wejściem na pobranie krwi.
Mi się tak zdarzyło pierwszy raz