DragonSonia
Fanka BB :)
Hej, pisałam potem ale może przewinęłaśWitaj, czemu jesteś przerażona jeśli oczywiście mogę zapytać? Zaskoczona? Nieplanowana? Pierwsza czy kolejna?
Pewnie, ze dzięki temu miejscu będzie Ci lepiej na duchu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, pisałam potem ale może przewinęłaśWitaj, czemu jesteś przerażona jeśli oczywiście mogę zapytać? Zaskoczona? Nieplanowana? Pierwsza czy kolejna?
Pewnie, ze dzięki temu miejscu będzie Ci lepiej na duchu![]()
Też tak słyszałamDzień dobry!
@DragonSonia , spokojnie swoje dzieci podobno się lubi , nawet jak innych nie koniecznieA z tokofibia jakoś da się walczyć, może jakas terapia?
Mi dziś się jakoś źle spało. Jeszcze moja mama nie poszła dziś do pracy więc będę mieć wspaniały dzień. Coś się ostatnio nie możemy dogadać. Chyba za dużo przesiadujemy w domu razem. Mąż też zdalnie. Kurde ironia losu z tym korona wirusem. L4 raz na ileś lat , myślałam , że pomule sama w domu, a tu wszyscy siedzą jak na złość...ehhhhh
Miłego dnia dziewczyny!
Naprawdę dopiero jak skończyłyście 4 latka? [emoji86] Ja też za cudzymi dziećmi nie przepadam, powiem nawet, że mnie okropnie drażnią bo są albo rozpuszczone strasznie albo jakieś takie mamejowate ale myślę, że swoje pokocham. Ty pewnie też [emoji846]Też tak słyszałamMoja mama też nie cierpi dzieci ale mówi, że nas (mam siostrę) polubiła jak skończyłyśmy 4 lata
Ogólnie chodzę do psychiatry, do psychologa też na terapię chodziłam ale wraz z nastaniem epidemii przestałam (siedzę w domu), teraz próbuje się umówić na teleporadę z moją psychiatrą. Myślę o cesarce w związku z tą fobią moją.
Na takie coś cesarkę masz od ręki, wystarczy ci tylko papierek od twojej psychiatry. Także jedno masz z głowy to mogę Ci zagwarantować.Też tak słyszałamMoja mama też nie cierpi dzieci ale mówi, że nas (mam siostrę) polubiła jak skończyłyśmy 4 lata
Ogólnie chodzę do psychiatry, do psychologa też na terapię chodziłam ale wraz z nastaniem epidemii przestałam (siedzę w domu), teraz próbuje się umówić na teleporadę z moją psychiatrą. Myślę o cesarce w związku z tą fobią moją.
TakNaprawdę dopiero jak skończyłyście 4 latka? [emoji86] Ja też za cudzymi dziećmi nie przepadam, powiem nawet, że mnie okropnie drażnią bo są albo rozpuszczone strasznie albo jakieś takie mamejowate ale myślę, że swoje pokocham. Ty pewnie też [emoji846]
Dzięki za wsparcieNa takie coś cesarkę masz od ręki, wystarczy ci tylko papierek od twojej psychiatry. Także jedno masz z głowy to mogę Ci zagwarantować.
Super. Który tydzień?
8+6Superktóry u Ciebie tydzien?
Ja mam dwie za sobą teraz trzecia. Super sprawa jak dla mnie, nie wyobrażam sobie rodzic normalnie. Dochodziłam do siebie bardzo szybko. Także kobietko, głowa do góry [emoji4] pokochasz swoje maleństwo szybciej niż myslisz[emoji7]Dzięki za wsparcieMyślę, że cesarka to jedynie wyjście dla mnie chociaż naczytałam się już trochę na ten temat i to rozwiązanie też ma trochę minusów, podobno po zabiegu dłużej i ciężej się "dochodzi do siebie" niż po porodzie naturalnym, większe ryzyko powikłań ale chyba i tak zdecyduję się na CC
Dziękuje! :*Ja mam dwie za sobą teraz trzecia. Super sprawa jak dla mnie, nie wyobrażam sobie rodzic normalnie. Dochodziłam do siebie bardzo szybko. Także kobietko, głowa do góry [emoji4] pokochasz swoje maleństwo szybciej niż myslisz[emoji7]
Właśnie wróciłam z wizyty JAK MNIE GŁOWA BOLI TO MASAKRA, budzę się rano już z bólem głowy, a jeszcze naprzeciwko chodnik robią od tygodni i bombią non stop aż kaloryfery w domu latająno ale ciśnienie Mam w porządku więc pół biedy.
U nas okazalo się że wszystko super, nawet młode jest większe o 2 dni niż n OM i lekarz przesuwal na wcześniej termin porodu także ja mam 19.11dziecko ma 2.2 cm chociaż lekarz obstawial, że będzie z 1.5 cm
pokazywał mi rączki nóżki i widzieliśmy jak się rusza
ja tylko schudłam 2 kg. Ale badania wszystko ok, muszę uważać tylko bo nie mam przeciwciał toksoplazmozy. A I zaskoczyło mnie bardzo że tu w Bawarii nie robią w ogóle TSH. Powiedział, że musiałabym u rodzinnego to zrobić
dziwnie. Wstawiam foto grubasa
![]()