Anetaaa123
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
moje piersi też jakby nie ciążowe trochę większe ale nie dokuczają jak wcześniej może tak ma być nie ma co się stresować
ja biorę prenatal uno, a od 12 tygodnia prenatal duo z tymi kwasami Dha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie. I nic mi takiego lekarz nie mówił ze powinnam. Ja mam niedobór witaminy D wiec ja suplementuje na potęgęA kwasy DHA suplementujesz osobno?
Ale teraz faktycznie doczytałam ze w pregnie plus jest mało DHA... dzięki za zwrócenie uwagi... chyba coś powinnam do tego wziąć...A kwasy DHA suplementujesz osobno?
Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy? Bo mi gin polecił pregne start, a teraz kupiłam pregne plus. Tylko że tam jest mało kwasu DHA. W pon dokupie preparat z omega 3 i DHA. Tylko się zastanawiam czy jakoś mogłam zaszkodzić nie biorąc go od początku....
Współczuję i łączę się w bólu
Ja zawsze idealna cera, teraz mnie strasznie wysypało, takie mapę krosteczki własne...A mnie od wczoraj znowu bardziej mdli. Najpierw mdli a później chce się jeść [emoji23]
No i moja twarz to same krosty i krosteczki [emoji37]
Czy ten prenatal ma duże tabletki? Da się go normalnie połykać? Dzięki!Ja też biorę Prenatal Uno, a jak wykończę opakowanie przechodzę na duo bo wtedy już będę praktycznie na końcu 1 trymestru
Ja też właśnie zaczęłam czytać skład i chyba dokupie pregne dha jeszcze albo zmienię na witaminy, które mają wszystko w 1 tabletce. Tylko nie wiem czy są takieAle teraz faktycznie doczytałam ze w pregnie plus jest mało DHA... dzięki za zwrócenie uwagi... chyba coś powinnam do tego wziąć...