• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2020

Cześć dziewczyny:) moje piersi też jakby nie ciążowe trochę większe ale nie dokuczają jak wcześniej może tak ma być nie ma co się stresować 👍 ja biorę prenatal uno, a od 12 tygodnia prenatal duo z tymi kwasami Dha

reklama
Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy? Bo mi gin polecił pregne start, a teraz kupiłam pregne plus. Tylko że tam jest mało kwasu DHA. W pon dokupie preparat z omega 3 i DHA. Tylko się zastanawiam czy jakoś mogłam zaszkodzić nie biorąc go od początku....

Dha nie ma potrzeby brać od początku. PTG rekomenduje od 20tc, ja planuje brac od drugiego trymestru.
W ciazy kluczowy jest kwas foliowy, witamina d3, jod. A z tego widzę pregna start je ma :) więc spokojnie

Ja biorę oddzielnie wszystkie witaminy, bo nie chciałam brać kwasu foliowego w formie syntetycznej

Ja zażywam drugie opakowanie Femibion 1, zaczęłam 10 tydzień, skończę opakowanie to mam brać Femibion 2, mój ginekolog je bardzo rekomenduje. A co do bolesności piersi jeszcze je czuje, ale nie są już tak dokuczliwe jak pare tygodni temu ☺️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry