Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pracuje w przedszkolu z maluchami i jeden chłopiec w wieku 2,8 lat, jeszcze przed 3 rokiem życia, układał puzzle pożyczone od starszakow, ze 100 elementów. Nie wspomnę już o tym, że już poprawnie trzyma kredke i jak rysuje! Ale takie aktywności dziecko po prostu musi lubić.Dzień dobry
@Olma88 moj 2.5 latek Układa puzzle, wiec próbujcie. Moze nie 1000 elementów ale do 40 dajemy radę. Motywy trochę dziecięcego, ale zawsze cos
Miłej niedzieliWłaśnie kończymy szykowac obiad. U nas dziś klasyka polskiej kuchni - ziemniaki, surówki(mizerią, marchewka z jabłkiem i kapusta czerwona) mielone i kotlety z piersi kurczaka. Mnie hest wszystko jedno bo mi i tak nie dobrze
![]()
Hej hejJa wczoraj wieczorem znowu mega mdłości i wymioty, za to ranki są wybawieniem. Mówi to typowa sowa - odkąd jestem w ciąży, wstaję 2 godz wcześniej niż zazwyczaj, wieczorami padam. Śmiesznie jest
Włosy nadal mi się mega przetłuszczają w ciąży, też któraś tak ma/miała? Mam nadzieję, że od 2 trymestru wróci mi to do normy...
Ooo mi też na początku włosy leciały... Z 20-25% poszlo, masakra jakaśMi też się tak mega przetluszczaja, na następny dzień to jakbym z 5 dni nie myla. Dobrze, że chociaż przestały już tak wypadac. No i twarz też tłusta zaraz po umyciu![]()
Na pewno bardzo smacznyJak wczoraj pisałam - nic mi nie wychodzi w ciąży
Mąż zazyczyl sobie torta z kremem i brzoskwiniami więc się dzisiaj wzięłam do roboty.
Wkładając biszkopt do piekarnika przypomniało mi się (na szczęście) że nie dałam jeszcze mąki przecież (!)i ze bym upiekła same ubite białka z żółtkami i cukrem
jakoś tam ją domieszalam. Upieklo się ale wyszła bardziej babka niż biszkopt
Krem na szczęście wyszedł jeszcze w miarę, ale gdy poszłam do spiżarni po brzoskwinie (sprawdzalam wcześniej czy na pewno mamy brzoskwinie) okazało się, że to co wzięłam za puszkę z brzoskwiniami to puszka z ananasem
Gdy już konczylam nakładać te warstwy to przyszedł mąż z komentarzem "to tort czy placek?".x pierdylion
Także mamy na dzisiaj tortoplacek z ananasem![]()