reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny właśnie mnie zmrozilo, zobaczyłam, że płyn do dezynfekcji skóry, który używałam przy prolutexie zawiera alkohol. Juz mam czarne mysli :(( Zwracalyscie uwagę na skład? Czego uzywałyscie?

Dzięki, tego potrzebuje! Już mam mózg ciążowy i wizje fas, czyli 3 wdechy i dać sobie spokój?
No jasne [emoji16]
Ba, w czasach pandemii lepiej odkazic alkoholem 2 razy niz czymkolwiek innym. Nie ma takiej opcji, zeby to zaszkodzilo.
Wiesz, ze Tantum Verde, ktore moga i kobiety w ciazy i dzieci tez ma alkohol? [emoji4]

Dziewczyny pytanie typu „matka wariatka”

wczoraj poszłam delikatnie mówiąc w tango z mężem... dziś bóle podbrzusza i ciągnie w pachwinach 😰😰 boje się ze zaszkodziłam maluszkowi...
Ehh niby było fajnie i przyjemnie a dziś mam wątpliwości czy było to konieczne 🥺🥺

Och WOOOW!!!! Ale piękny😃👏👏👏
Gdzie te motylki kupiłaś???
Najlepsze życzenia dla córeczki🥳🥳🥳

Dziękujemy. Motylki z allegro 😉 u mnie teraz co kilka dni przyjeżdża kurier z rzeczami z allegro, bo staramy się ograniczyć zakupy w sklepach do minimum.

Eh, u mnie chyba ciężko z konsekwencja przy ewentualnym odstawianiu cycka 😉 jak tylko słyszę, że płacze to mam w cyckach mrowienie a po chwili fontannę mleka 😂 i jak tu się nie podzielić tym z Małą?

Od dwóch dni testuje olejek lawendowy na spanie i póki co ilość pobudek w nocy spadła o połowę. I nawet pierwszy raz od dłuższego czasu coś mi się śni! 😉

Dziewczyny pytanie typu „matka wariatka”

wczoraj poszłam delikatnie mówiąc w tango z mężem... dziś bóle podbrzusza i ciągnie w pachwinach [emoji27][emoji27] boje się ze zaszkodziłam maluszkowi...
Ehh niby było fajnie i przyjemnie a dziś mam wątpliwości czy było to konieczne [emoji3064][emoji3064]
Moglabys sie martwic jakby byly plamienia. A ciagniecie i bole sa pewnie od "wysilku" [emoji6]. Spokojnie.

reklama
Do góry