ElaStyczna
Fanka BB :)
Do 15 to mnie sie tak bedzie dluzyc jak nie wiemCo ty gadasz. Musi byc dobrzeja wizyta o 12 i tez swiruje juz. Jeszcze rano cytologie dostalam...stres straszny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 15 to mnie sie tak bedzie dluzyc jak nie wiemCo ty gadasz. Musi byc dobrzeja wizyta o 12 i tez swiruje juz. Jeszcze rano cytologie dostalam...stres straszny
Znam toDo 15 to mnie sie tak bedzie dluzyc jak nie wiem![]()
Mnie tak swedzi ze w nocy nieswiadomie potrafie sie do krwi drapac i najlepsze to ze tylko po jednej stronie. Zawsze tyle lat i tylko ta jedna strona. Tyle antybiotykow wzielam, tabletek, globulek, masci i nic. Chlop tez sie leczyl a ja jedno i to samo na nowo. Zyc sie tak po prostu nie da
Ja mam wizytę o 10:45 i juz się stresuję.![]()
Oby wszystkie byly radosne!!!Dziewczyny, no to czekam na wieści od Was wszystkich![]()
Ja tez bez upławow wlasnie...no nic dzisiaj sie wszystkiego dowiem. Mysle ze u mnie tez jest takie uczucie swedzenia przez proszek albo plyn moze. Bielizne zaczelam prac w antyallergicznym ale jednak spodnie, posciel w normalnym moze to tez nasilaNie no tak źle to nie mam, ale właśnie to wszystko się u mnie dzieje na zewnątrz. Upławów żadnych nie mam itd..
To trochę mnie pocieszyłaś, muszę chyba kupić jakiś test z innej firmy, bo może te chińczyki po prostu przełamują :/
Jeśli się nie bierze żadnych leków, które jakoś w czasie ciąży trzeba zmieniać lub modyfikować dawkę, i jeśli wcześniej u pacjentki nic się nie działo na spokojnie można iść później. Ja niestety muszę już szybciutko.Dziewczyny w których dniach byłyście na pierwszej wizycie?
Ja miałam iść dopiero 6+6 ale kusi mnie ten piątek bo się zrobiło miejsce do ginekologa, ale to będzie dopiero 5+2 [emoji848]