reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha jak tak patrze na Twój suwaczek to mi się też takiego zachciewa...Ach....Ale mój Mały dzis cudowny:tak::tak:

reklama
BODZINKA coś mi się wydaje że Karolo się dorwał do klawiatury:blink::-D:-D

Coś mi kompik szwankuje a tyle co kupiony:-( klawiatura przerywa-do diabła:wściekła/y:Ja już zmykam do póżniej pa pa:-)

Co do wieku :szok::szok::szok: dziewczyny jakie Wy młode jesteście :baffled: ja do Was powinnam mówić "dzieci moje kochane" ;-):tak::-D

Pycha ja też mam dziś zupe ogórkową :-)

INNA znam ten ól z picem ale u mnie naszczście teściowa palilub mąż:-)

U nas ja też nie palę tylko albo Jacek albo któryś z jego pracowników :-p.Ja to bym nawet nie wiedziała, co mam zrobić, jakbym musiała w piecu zapalić ;-).
Doszłam właśnie do wniosku, że jednak ugotuję sobie jeszcze kilka pyz :zawstydzona/y:.Raz się żyje...
Bodzinka, ja po urodzeniu Oliwki zarzekałam się, że nigdy w życiu nie zajdę w ciążę, nie, nie i jeszcze raz nie, nawet myśleć o tym nie chciałam.Ale ostatnio tak sobie pomyślałam, że może, może...Ale to dopiero jak skończę szkołę, czyli za jakieś 3 lata najwcześniej :tak:

Inna ja to wiedziałąm,że co najmniej dwójeczke chcemy.A tak k.35,36 może trzecie...Tak obie nasze mamy maiły i teraz są zadowolone bo starsze dzieci wyfruneły.Ale to życie pokaże.Teraz to się śmieje,że musze zpomnieć jak wyglądałąm w ciąży:-):-)

W dzien porodu juz z bólami

reklama
mamajuli, piękna ta Twoja córcia :tak:
sewa, jak to już któraś z dziewczyn wspomniała - MY TU WSZYSTKIE JESTEŚMY MŁODE,KAŻDA Z NAS :tak: A NIE DOŚĆ ŻE MŁODE TO JESZCZE PIĘKNE :tak:.Więc nie pisz, że powinnaś do nas mówić "dzieci moje kochane":-D.

Do góry