E
Ewka34
Gość
Miałam dostać 3 dni temuHehe, znając nas to wszystko możliwe [emoji23] który masz tydzień teraz? Kiedy miałaś dostać miesiączkę?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam dostać 3 dni temuHehe, znając nas to wszystko możliwe [emoji23] który masz tydzień teraz? Kiedy miałaś dostać miesiączkę?![]()
A wariatka jak nastolatka [emoji23]Co typrzed 40
![]()
Hyhyhyhy ❤A wariatka jak nastolatka [emoji23]
My mieliśmy z rodziną lecieć na wakacje gdzieś w sierpniu / wrześniu.. I jednak będzie trzeba przełożyć plany przez tego nieszczęsnego wirusa. A po drugie też ja w ciąży z małym dzieckiem. Chyba bym nie miała siły [emoji16]Podpisuje się pod tymchociaz nie mogę narzekać bo 6 marca wróciliśmy z mężem z Dominikany
akurat przed tym bum z koronawirusem wiec udało nam się w tym roku już dupki wygrzać wróciliśmy i zmajstorwalismy bąbelka ☺
To nie daleko mnieJa 15 km od Kielc![]()
A Ty?To tak jak ja, tylko troszkę bliżejGdzie będziesz rodzić? ❤
Ja siedze od 13 iczekam na kuriera bo podobno dzis ma byc juz segregator.. a chcialam isc na dzialke i tak czekam i czekamJa dziś zamówiłam w końcu segregator mamy ginekolog i dziś przyszło mi 7 książek wiec trochę zabije czasu. Kochana wizyta tuż tuż czekamy na cudowne wieści ❤![]()
A Ty?chyba przeoczyłam Twoja wiadomość
![]()
Ja tak wkręciłam swojego jak wyszłam z wizyty, to zbladł [emoji23]Jezu, gdyby u mnie sie objawily dwa pęcherzyki, to moj mąż by chyba na zawal zszedł, a co dopiero trzy![]()