reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Nie uwierzycie ale ja już dostałam odpowiedź od Elżbietki :szok::szok::szok:.

Mam nadzieję, że nie miałaby nic przeciwko temu, żebym Wam to pokazała:

"z wątkiem zamkniętym, a raczej działem, wyglada to tak: najpierw jedna z was niech zrobi listę osób (dokładnie wpisz nicki), które mają mieć dost do tego działu. następnie wymyślcie sobie nazwe działu, np staraczki 2008 czy co tam chcecie. i nastepnie trzeba wysłać do administratora forum (aniaslu) prośbe o załozenie działu zamknietego dla was, jednoczesnie wysyłajac jej liste osób i wymyśloną nazwe działu. i dalej trzeba czekac aż taki dział powstanie, o czym aniaslu raczej was poinformuje. jak już taki dział będzie, to wtedy trzeba napisac albo do anialslu albo do Aletki prośbe o przeniesienie tego waszego wątku do działu zamknietego.
jesli juz mając dziął zamkniety bedziecie chciały dodac/usunąc jakąś osobę, to też trzeba pisac do aniaslu."

To co, listę już mamy (tam są dobre nicki, tak Majeczko?). Co do nazwy...staraczki 2008 czy przyjaciółki 2008??? No i trzeba pisać do anislu....:-D

Anets Kochana, wyobraź sobie, że też chciałam o to zapytać. I to dokładnie o kłucie w lewym jajniku:) Mnie też zawsze przed @ pobolewał dół brzucha, a tu dziś kłucie w lewym jajniku...Więc to chyba nie przewianie... Albo przewiało nas obie...
A co do senności... Czytałam, że tu parę Staraczek to ostatnio straszne śpiochy... No i ja też tak mam...O kilku dni chodzę "przymulona" i wciąż ziewam... Tyle że nie wiem na ile wpływa na to pogoda - moja Mama też mi się ostatnio skarżyła, że jest wciąż niewyspana. A Ona raczej dzidzi się nie spodziewa:) Mam nadzieję, że w przypadku Staraczek te "śpiochy" to bardzo pozytywny znak:) Ale byłoby fajnie, gdybyśmy wszystkie odnalazły się w wątku październikowych mamusiek. Ja na razie czekam do środy - jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie - kupuje teścik.

Kochane - pomysł wąteczku z naszymi buźkami - super. Postaram się jeszcze dzisiaj coś wkleić. Tylko nie wiem, czy uda mi się zmniejszanie i wklejanie. Próbowałam już powiększyć sobie awatarek lub tą fotke córci w podpisie - i d... blada - nie wyszło:(
Neniuś - masz przecudowną córcię. I z Ciebie śliczna, promieniująca dziewczyna:)
A ja też mam pewne reklamacje co do mojego pominiętego pytanka... Wczoraj zadałam pytanko dziewczyniom specjalistkom od pomiarów temperatury... I tylko chyba Neniuś mi odpowiedziała...

Aha, i oczywiście gratuluję nowym zaciążonym staraczkom! Niech Wam te 9 miesięcy upływa w zdrówku, a Wasze Fasolcie niech się zdrowo rozwijają:)

Już po wizycie u ginki. Złapałam jakieś zapalenie o podłoży grzybiczno-bakteryjnym, dostałam lekarstwa i zrobiła mi USG. No i w jajnikach dominującego jajeczka nie widać, ale z powodu obrazu macicy nie wykluczyła wczesnej ciąży, tak na 10% to mogę w niej być. Jakoś nie czuje żeby tak mogło być, testy wychodzą negatywne, ale leki dostosowała na wszelki wypadek pod ciążę i zaproponowała bym zrobiła bete. W sobotę będę miała wyniki. Ale cieszę się, że w obrazie USG wszystko było ok. :-). A że nie wierzę w te 10% to nastawiam się, że @ już idzie i za chwilkę będzie. No i po tej becie zamawiam testy :-).

Cześć Kochane.

Agnieszko 677 ja przestałam ćwiczyć od kiedy zaplanowaliśmy dzidiusia i jużteraz mam okrągły brzuszek mimo, że chyba nic w nim nie ma. Postanowiłam chodzić czesciej na długie spacerty...to nie może zaszkodzić:)

Ja też jakaś zmęczona jestem i jakos bez nastroju...czuję ,że przyjdzie @:baffled:

reklama
Do góry