ElaStyczna
Fanka BB :)
Dziekuje!!! Piekny dzienWspaniale !!!!
❣
Ale dzisiaj udany dzień :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje!!! Piekny dzienWspaniale !!!!
❣
Ale dzisiaj udany dzień :-)
Jeszcze wszystko moze wrocicO rany, mam tak samo. A juz najgirsze sa dla mnie zbiórki pieniędzy na chore dzieci. Co chwile cos,sie wyświetla na,fb. Obserwuje kilka gdzie zbieraja pieniadze dla dzieci z SMA i najchętniej to bym wplacila wszystko z konta
O to na razie wygrywasz w,stawce
Wiedziałam, ze tak będzie! Gratulujęjestes po prostu szczesciara, która przechodzi ciążę bezobjawowo, chciałabym tak
![]()
Takie rzeczy są teraz modne więc czemu by nie spróbować się tym zająć zarobkowo skoro to lubisz
Ja też czekam za potwierdzeniem płci z zakupami. Dla chłopca tak naprawdę niewiele będę potrzebowac bo zostawiałam wszystko co było niezniszczonePopatrz w Sinsay jakie ceny niskie a ubranka ładnekupiłam małej kurtke dżinsowa za 40, rsmoneske za 50, sobie trampki po 40, spodni kilka par, koszulki. A są rabaty teraz po - 25 procent. To mega tanio można się obkupic
już bym chciała takie mini kupować
ale zacznę dopiero ok 20 tygodnia jak będzie płeć potwierdzona
![]()
Cieszę się bardzo, że wszystko dobrzeDziekuje wszystkim za trzymane kciuki! Jestem po wizycie i musialam sie uspokoic. Jest zarodek, ciaza zywa, serduszko bije. Jak tylko go zobaczylam to plakalam i po prostu nic mi z obrazu nie zostalo jak zdjecie z USG. Serduszka nie slyszalam ale widzialam jak pika ❤ Ciaza jest starsza niz z OM bo wychodzi na razie 7+3na znikajace objawy powiedziala gin tylko ze dobrze ze chcialam skontrolowac to. Na szczescie poki co nic sie nie dzieje. Zalozyla mi karte, dala skierowanie na badania i skierowanie na prenatalne na NFZ bo po poronieniu mowila ze mi zrobia razem z testem pappa. Wszystko wyjasnila i na ten moment wpisala termin porodu na 21.12. Mam nadzieje, ze bedzie juz tylko dobrze. Jak wyszlam to nawet poczulam chwile mdlosci az maz sie smial ale to chyba z glodu bo prawie nic dzis nie zjadlam.. Powiem tak. Wielka ulga aczkolwiek wszystko sie jeszcze moze sie zdarzyc. Ciesze sie, ze tu jestescie i tak wspieracie!
A tutaj zdj malucha
Mąż jak zobaczy w przyszłym roku kwotę do pitow za darowizny to mnie z domu wyrzuciO rany, mam tak samo. A juz najgirsze sa dla mnie zbiórki pieniędzy na chore dzieci. Co chwile cos,sie wyświetla na,fb. Obserwuje kilka gdzie zbieraja pieniadze dla dzieci z SMA i najchętniej to bym wplacila wszystko z konta
O to na razie wygrywasz w,stawce
Wiedziałam, ze tak będzie! Gratulujęjestes po prostu szczesciara, która przechodzi ciążę bezobjawowo, chciałabym tak
![]()
Dziekuje! No w porownaniu do tych dni z mdlosciami to jest bardzo dobrzeCieszę się bardzo, że wszystko dobrzeI gratuluję serduszka ♥ teraz spróbuj już się nie martwic brakiem objawów a zamiast tego ciesz się, że tak dobrze znosisz ciążę
![]()
No widzisz, nawet dzidzius wiekszy niz wychodziloby z OM a ty sie tak balasDziekuje wszystkim za trzymane kciuki! Jestem po wizycie i musialam sie uspokoic. Jest zarodek, ciaza zywa, serduszko bije. Jak tylko go zobaczylam to plakalam i po prostu nic mi z obrazu nie zostalo jak zdjecie z USG. Serduszka nie slyszalam ale widzialam jak pika ❤ Ciaza jest starsza niz z OM bo wychodzi na razie 7+3na znikajace objawy powiedziala gin tylko ze dobrze ze chcialam skontrolowac to. Na szczescie poki co nic sie nie dzieje. Zalozyla mi karte, dala skierowanie na badania i skierowanie na prenatalne na NFZ bo po poronieniu mowila ze mi zrobia razem z testem pappa. Wszystko wyjasnila i na ten moment wpisala termin porodu na 21.12. Mam nadzieje, ze bedzie juz tylko dobrze. Jak wyszlam to nawet poczulam chwile mdlosci az maz sie smial ale to chyba z glodu bo prawie nic dzis nie zjadlam.. Powiem tak. Wielka ulga aczkolwiek wszystko sie jeszcze moze sie zdarzyc. Ciesze sie, ze tu jestescie i tak wspieracie! ☺ A tutaj zdj malucha
W grudniu dokładnie 12 latJaką będziecie miec teraz różnice między dziećmi jak najmlodsze wyjdzie w grudniu? U mnie bedzie dokładnie 23 miesiace, a rocznikowo rok po roku![]()