reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cudowny! [emoji7][emoji7] Zazdroszczę!!!! Ja mam taki, ale bez dzidzi [emoji23][emoji23][emoji23]
Po Dzidziach taki masz;)
No zaczyna brzusio wychodzić ;) no i czuje już całkiem inaczej. Jak leżę to nie boli Ale jak tylko chodzę to czuje takie jakby klucia, najbardziej z lewej strony, czuje,że w środku ktos jest i rosnie ;)

Po Dzidziach taki masz;)
No zaczyna brzusio wychodzić ;) no i czuje już całkiem inaczej. Jak leżę to nie boli Ale jak tylko chodzę to czuje takie jakby klucia, najbardziej z lewej strony, czuje,że w środku ktos jest i rosnie ;)

To uczucie, że rośnie w nas mały człowieczek jest piękne 😍 ja zaczęłam pisać do mojego jak już tyłek rano podniosę "czujemy się dobrze, spaliśmy słodko i dopiero wstajemy" itp 😍 mój ostatnio jak zasypiał to położył mi rękę na brzuszku w miejscu w którym Kropczun (tak chwilowo ma na imię 😂) siedzi i mnie grzał w brzusio 😍 uwielbiam takie momenty i głupia zamiast spać to się delektowałam tym uczuciem 😂

Po Dzidziach taki masz;)
To uczucie, że rośnie w nas mały człowieczek jest piękne [emoji7] ja zaczęłam pisać do mojego jak już tyłek rano podniosę "czujemy się dobrze, spaliśmy słodko i dopiero wstajemy" itp [emoji7] mój ostatnio jak zasypiał to położył mi rękę na brzuszku w miejscu w którym Kropczun (tak chwilowo ma na imię [emoji23]) siedzi i mnie grzał w brzusio [emoji7] uwielbiam takie momenty i głupia zamiast spać to się delektowałam tym uczuciem [emoji23]
Poczekajcie jak na to kładzenie ręki przez męża maluszek będzie reagował torpedowaniem [emoji16] Przynajmniej moje tak obie mialy/mają. W momencie kiedy pojawią się ręka na brzuchu zaczyna kopac jak szalona. Siostra robiła to samo [emoji1787]

Poczekajcie jak na to kładzenie ręki przez męża maluszek będzie reagował torpedowaniem [emoji16] Przynajmniej moje tak obie mialy/mają. W momencie kiedy pojawią się ręka na brzuchu zaczyna kopac jak szalona. Siostra robiła to samo [emoji1787]
Ale cudownie!!! Mam nadzieje,że u nas też tak będzie [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się doczekać!

Tak sobie pomyślałam dzisiaj,że ostatnimi czasy w moim słowniku brakowało takich słów jak radość, cudownie, pięknie... A jak już się nam udało i mam w sobie [emoji173] to wszystko jest dla mnie takie piękne!!! Takoe słodkie i cudowne ;) ale ja musiałam już być zgorzkniała A nawet tego nie widziałam..

To uczucie, że rośnie w nas mały człowieczek jest piękne [emoji7] ja zaczęłam pisać do mojego jak już tyłek rano podniosę "czujemy się dobrze, spaliśmy słodko i dopiero wstajemy" itp [emoji7] mój ostatnio jak zasypiał to położył mi rękę na brzuszku w miejscu w którym Kropczun (tak chwilowo ma na imię [emoji23]) siedzi i mnie grzał w brzusio [emoji7] uwielbiam takie momenty i głupia zamiast spać to się delektowałam tym uczuciem [emoji23]
;) my tez jak do siebie piszemy to już nie kocham Cię, tylko kochamy Cię, kocham Was ;) to takie abstrakcyjne ;)

Tak sobie pomyślałam dzisiaj,że ostatnimi czasy w moim słowniku brakowało takich słów jak radość, cudownie, pięknie... A jak już się nam udało i mam w sobie [emoji173] to wszystko jest dla mnie takie piękne!!! Takoe słodkie i cudowne ;) ale ja musiałam już być zgorzkniała A nawet tego nie widziałam..
Mamy za sobą trudna drogę więc to normalne, ale na szczęście wiele z tych aspektów się zapomina jak się już uda. Wiadomo, nie wszystko, ale jednak mimo że macierzyństwo jest naprawdę trudna droga i ogromnym wyzwaniem to jednak dostarcza ogromnych ilości radości i miłości od samego początku [emoji4]

reklama
;) my tez jak do siebie piszemy to już nie kocham Cię, tylko kochamy Cię, kocham Was ;) to takie abstrakcyjne ;)

To takie piękne, radosne, wyczekane, wymodlone, wypłakane, że najdrobniejszy gest czy ruch maluszka sprawia, że łzy radości nachodzą do oczu. To pełnia szczęścia. To nasze małe cuda pozwalają nam przeżywać wszytko tak intensywnie 😍 wiadomo, strach też jest większy, ale ta radość z tych pięknych chwil wynagradza wszystko 😍

@nieagatka ja też tak chcę 😁😁😁😁😁 pewnie lekko bolesne ale jakie piękne i słodkie 😍😍😍

Ps. Was też tak wszystko wzrusza czy to ja jestem jakaś popyrtana i dziwna? 😂

Do góry