Vinszka
Fanka BB :)
Cudowny! [emoji7][emoji7] Zazdroszczę!!!! Ja mam taki, ale bez dzidzi [emoji23][emoji23][emoji23]@Artemida90 zobacz oba zdjęcia zrobione dzisiaj. W piżamie rano a w sukience po 14. Dziś mamy 18+3.Zobacz załącznik 1117497
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cudowny! [emoji7][emoji7] Zazdroszczę!!!! Ja mam taki, ale bez dzidzi [emoji23][emoji23][emoji23]@Artemida90 zobacz oba zdjęcia zrobione dzisiaj. W piżamie rano a w sukience po 14. Dziś mamy 18+3.Zobacz załącznik 1117497
Po Dzidziach taki maszCudowny! [emoji7][emoji7] Zazdroszczę!!!! Ja mam taki, ale bez dzidzi [emoji23][emoji23][emoji23]
Po Dzidziach taki masz
No zaczyna brzusio wychodzićno i czuje już całkiem inaczej. Jak leżę to nie boli Ale jak tylko chodzę to czuje takie jakby klucia, najbardziej z lewej strony, czuje,że w środku ktos jest i rosnie
![]()
Po Dzidziach taki masz![]()
No zaczyna brzusio wychodzićno i czuje już całkiem inaczej. Jak leżę to nie boli Ale jak tylko chodzę to czuje takie jakby klucia, najbardziej z lewej strony, czuje,że w środku ktos jest i rosnie
![]()
Poczekajcie jak na to kładzenie ręki przez męża maluszek będzie reagował torpedowaniem [emoji16] Przynajmniej moje tak obie mialy/mają. W momencie kiedy pojawią się ręka na brzuchu zaczyna kopac jak szalona. Siostra robiła to samo [emoji1787]To uczucie, że rośnie w nas mały człowieczek jest piękne [emoji7] ja zaczęłam pisać do mojego jak już tyłek rano podniosę "czujemy się dobrze, spaliśmy słodko i dopiero wstajemy" itp [emoji7] mój ostatnio jak zasypiał to położył mi rękę na brzuszku w miejscu w którym Kropczun (tak chwilowo ma na imię [emoji23]) siedzi i mnie grzał w brzusio [emoji7] uwielbiam takie momenty i głupia zamiast spać to się delektowałam tym uczuciem [emoji23]
Chciałam to samo napisać o sobieCudowny! [emoji7][emoji7] Zazdroszczę!!!! Ja mam taki, ale bez dzidzi [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale cudownie!!! Mam nadzieje,że u nas też tak będzie [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się doczekać!Poczekajcie jak na to kładzenie ręki przez męża maluszek będzie reagował torpedowaniem [emoji16] Przynajmniej moje tak obie mialy/mają. W momencie kiedy pojawią się ręka na brzuchu zaczyna kopac jak szalona. Siostra robiła to samo [emoji1787]
To uczucie, że rośnie w nas mały człowieczek jest piękne [emoji7] ja zaczęłam pisać do mojego jak już tyłek rano podniosę "czujemy się dobrze, spaliśmy słodko i dopiero wstajemy" itp [emoji7] mój ostatnio jak zasypiał to położył mi rękę na brzuszku w miejscu w którym Kropczun (tak chwilowo ma na imię [emoji23]) siedzi i mnie grzał w brzusio [emoji7] uwielbiam takie momenty i głupia zamiast spać to się delektowałam tym uczuciem [emoji23]
Mamy za sobą trudna drogę więc to normalne, ale na szczęście wiele z tych aspektów się zapomina jak się już uda. Wiadomo, nie wszystko, ale jednak mimo że macierzyństwo jest naprawdę trudna droga i ogromnym wyzwaniem to jednak dostarcza ogromnych ilości radości i miłości od samego początku [emoji4]Tak sobie pomyślałam dzisiaj,że ostatnimi czasy w moim słowniku brakowało takich słów jak radość, cudownie, pięknie... A jak już się nam udało i mam w sobie [emoji173] to wszystko jest dla mnie takie piękne!!! Takoe słodkie i cudowneale ja musiałam już być zgorzkniała A nawet tego nie widziałam..
my tez jak do siebie piszemy to już nie kocham Cię, tylko kochamy Cię, kocham Was
to takie abstrakcyjne
![]()