reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Jeszcze dwa dni.... w sumie jeszcze tylko jutro i w czwartek w końcu zobaczę dzidzie od miesiąca 😁🥰❤ Prenatalne jeju mam nadzieje, ze wszystko będzie cacy, a krwiak mam nadzieje, ze uciekł 🙏🏼 Teraz już żyje czwartkiem godzina 14:00 😂🥰
Będzie dobrze 😁 a na swojego krwiaka bierzesz jakieś leki ?

Będzie dobrze 😁 a na swojego krwiaka bierzesz jakieś leki ?
Brałam od początku duphaston bo mam hasimoto i gin przepisał mi go od razu w sumie i brałam 2x1 gdy dowiedział się o krwiaku zwiększył na 3x1 ale miesiac temu jak byłam na ostatniej wizycie to zmienił mi duphaston na tabletki progesterone besins przy śniadaniu 100 mg a na noc 200mg i w sumie wszystko no i zakaz sexu i tryb jak najbardziej leżący 😜 ostatnio po 2 tyg zmniejszył się o cm z 4 na 3 teraz mam nadzieje ze po 4,tyg to już będzie około 1-2 cm albo najlepiej niech się już wchłonie 🙏🏼 Bardzo bym chciała już normlanie funkcjonować :( no i jeszcze walczę z podwyższony tsh bo zaczęłam ciąże z 11 :/ ale spadło po 2 tyg na 6 no i teraz właśnie jutro jadę na krew wiec mam nadzieje ze już będzie w normie bo zaczęłam z dawka 50 letrox a obecnie jadę na 150 letrox. Wiec teraz dwa dni dla mnie bardzo ważne 🙏🏼✊🏻❤️

reklama
Do góry