Tez sobie nie wyobrażam chodzić w tych ciążowych a w „normalnych” już przy dłuższym chodzeniu rozpinał guzikteż nie lubię tych ciążowych, przez ten guzik wszystkie bluzki są za krótkie do tych spodni, do tego mi zjeżdzają. Ja podebrałam joggery mojemu mężowi![]()
reklama
Asia Kasia
Fanka BB :)
[GROUP=]martini31[/GROUP]
Pewnie ze można
na necie tego jest pełno w sklepie w którym swój wózek 2w1 kupowałam również była sama gondola
Pewnie ze można
Jaki fajny maly alienCzesc wszystkim mam 4,7 cm. Serduszko jak dzwon, pępowinka tętni. Mamusia moze odstawic duphaston i po wyleczeniu infekcji wrocic do przytulanek
Aha widzialam wyrostek plciowy i mega sie zdziwie jak bedzie facet bo sa typowe widełki![]()
Bardzo ladnyTo jak się chwalimy typami co do wózków to na godnole jeszcze nie jestem zdecydowana, znalazłam kilka które mi się podobają, ale ta druga lekka spacerówkę z jedną rączka to bym chciała Cosatto Wosh Spectralux uwielbiam te kolory!![]()
Migrena i cokolwiek to fatalne polaczenie, a taka mialam nadzieje, ze w ciazy te migreny zlagodniejaTorty ciąża I migrena to nie dobre połączenie. Właśnie ruchy czuje nie raz takie jakby już z 10cm mialo A nie 5 hm.
Haha też mnie ciekawi ogromnie
Wiesz jak są mysli to nie zależnie co robisz one są. Na usg będzie 12+3 mniej więcej Ale że nie miałam usg to nie wiem co tam wyjdzie za termin.
Za już pojutrze.
@Piernik98 ciesze się że na ust wsio ok.. I dziewuszka prawdopodobnie. Super
Miałysmy miec razem usg !
Kto że mną czeka na piątek? Jak na zbawienie ?
Jejjjjj
Ja tez mam w piatek, ale nastepny, 5.06 i widze, ze tez jest nás kilka na ten dzien
WitajCześć dziewczyny/ kobietki :-) Jestem nowa....9 tydzień....3 ciąża.. niepalnowana. Pierwsze dzieciątko planowane Amelka zmarła mając ponad 4 miesiące (01/2017 - wielowadzie). Kolejna ciąża planowana Maksio zdrowy chłopak urodzony 05/2018. Bardzo się stresuję kolejną ciążą, nota bene nieplanowaną. Stres jest przeogromny przed badaniami pretantalnymi, które mam 18.06. W porzedniej ciąży przeżywałam to samo, do tego stopnia, że w dniu badań zemdlałam rano i wylądowalam w szpitalu z poszytą warga, głową i wybitym kciukiem. Dlatego też zapisałam się na forum, żeby trochę "pogadać, wyżalić się i posłuchać o innych radościach, problemach, sprawach"
Ja juz odrobine lepiej, ale nie jestem w stanie nic zjesc dzisiaj, nawet zupa pomidorowa mi nie wchodzi.
Wyobrazcie sobie, ze m wyciagnal moja stara maszyne do szycia i cos tam sobie kombinuje, teraz obszyl tasiemka taki folkowy material co kupilismy na obrus i chodzi dumny
Trzymam kciuki, odezwij się jak będziesz po wizycieTez sobie nie wyobrażam chodzić w tych ciążowych a w „normalnych” już przy dłuższym chodzeniu rozpinał guzika ja właśnie w oczekiwaniu na USG
![]()
Karanga
Jak nawet pomidorowa nie wchodzi to jest prawdziwy dramatJaki fajny maly alien
Bardzo ladnytak masz racje z ta jedna raczka, bo jak sie pcha jedna reka taki co ma dwie raczki to trzeba zygzakiem chodzic
Migrena i cokolwiek to fatalne polaczenie, a taka mialam nadzieje, ze w ciazy te migreny zlagodnieja
Ja tez mam w piatek, ale nastepny, 5.06 i widze, ze tez jest nás kilka na ten dzien
WitajBardzo wspolczuje straty coreczki, trzymam mocno kciuki, zeby tym razem bylo ok
Ja juz odrobine lepiej, ale nie jestem w stanie nic zjesc dzisiaj, nawet zupa pomidorowa mi nie wchodzi.
Wyobrazcie sobie, ze m wyciagnal moja stara maszyne do szycia i cos tam sobie kombinuje, teraz obszyl tasiemka taki folkowy material co kupilismy na obrus i chodzi dumny![]()
Asia Kasia
Ja miałamA miała któraś z Was nawracające bakterie w moczu w ciąży ?
Ile razy? Jaka bakteria? Jak zwalczałaś ? Kiedy wykrywałaś? Miałaś jakieś objawy?Ja miałam![]()
martini6
Ja bym wzięła 2w1 chociaż u nas spacerówka z takiego zestawu się nie sprawdziła. Była zbyt duża i zbyt ciężka wg mnie.
Super czyli wyniki tez w normieHmmm wiec polecasz adamex tak coś ?
A można kupić sama gondole? Chyba mało firm ma takie propozycje. Ja zazwyczaj widywałam 2w1 i 3w1.
Miałam Adamex vicco z żelowymi kołami i z gondoli byłam bardzo zadowolona. Cichutko jeździła cały czas, plynnie, fajne amortyzatory, wygodnie korzystało się z kosza pod wózkiem co w wielu wózkach jest probleme.
Super wyniki
Ja też dziś odebrałam wyniki krwi i ciesze się bardzo bo glukoza mi spadła i mieści się w normie i nie muszę się już martwic
Ekstra wiadomości
Ale masz dziś dobry dzień
Współczuję bardzo z powodu córeczki.. witaj wśród grudniowych mamtrzymam kciuki, żeby tym razem ciąża przebiegała bez problemów i dzidziuś urodził się zdrowy
![]()
reklama
Asia Kasia
Z 4 razy kurcze nie pamiętam jaka była to bakteria bo było to w 2018 roku. Miałam w tej ciąży mnóstwo antybiotyków jak i w tabletkach ale dopiero w szpitalu podane dożylnie mi pomogłyIle razy? Jaka bakteria? Jak zwalczałaś ? Kiedy wykrywałaś? Miałaś jakieś objawy?