reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

też nie lubię tych ciążowych, przez ten guzik wszystkie bluzki są za krótkie do tych spodni, do tego mi zjeżdzają. Ja podebrałam joggery mojemu mężowi 🤭
Tez sobie nie wyobrażam chodzić w tych ciążowych a w „normalnych” już przy dłuższym chodzeniu rozpinał guzik 😬 a ja właśnie w oczekiwaniu na USG 🤭

reklama
[GROUP=]martini31[/GROUP]
Pewnie ze można 😊 na necie tego jest pełno w sklepie w którym swój wózek 2w1 kupowałam również była sama gondola

Czesc wszystkim mam 4,7 cm. Serduszko jak dzwon, pępowinka tętni. Mamusia moze odstawic duphaston i po wyleczeniu infekcji wrocic do przytulanek 🥰🥰🥰

Aha widzialam wyrostek plciowy i mega sie zdziwie jak bedzie facet bo sa typowe widełki 😅
Jaki fajny maly alien 😁
To jak się chwalimy typami co do wózków to na godnole jeszcze nie jestem zdecydowana, znalazłam kilka które mi się podobają, ale ta druga lekka spacerówkę z jedną rączka to bym chciała Cosatto Wosh Spectralux uwielbiam te kolory!😍
Bardzo ladny 😊 tak masz racje z ta jedna raczka, bo jak sie pcha jedna reka taki co ma dwie raczki to trzeba zygzakiem chodzic 😂
Torty ciąża I migrena to nie dobre połączenie. Właśnie ruchy czuje nie raz takie jakby już z 10cm mialo A nie 5 hm.

Haha też mnie ciekawi ogromnie ;)

Wiesz jak są mysli to nie zależnie co robisz one są. Na usg będzie 12+3 mniej więcej Ale że nie miałam usg to nie wiem co tam wyjdzie za termin.

Za już pojutrze.

@Piernik98 ciesze się że na ust wsio ok.. I dziewuszka prawdopodobnie. Super :D
Miałysmy miec razem usg !

Kto że mną czeka na piątek? Jak na zbawienie ?

Jejjjjj
Migrena i cokolwiek to fatalne polaczenie, a taka mialam nadzieje, ze w ciazy te migreny zlagodnieja 😢

Ja tez mam w piatek, ale nastepny, 5.06 i widze, ze tez jest nás kilka na ten dzien 😁

Cześć dziewczyny/ kobietki :-) Jestem nowa....9 tydzień....3 ciąża.. niepalnowana. Pierwsze dzieciątko planowane Amelka zmarła mając ponad 4 miesiące (01/2017 - wielowadzie). Kolejna ciąża planowana Maksio zdrowy chłopak urodzony 05/2018. Bardzo się stresuję kolejną ciążą, nota bene nieplanowaną. Stres jest przeogromny przed badaniami pretantalnymi, które mam 18.06. W porzedniej ciąży przeżywałam to samo, do tego stopnia, że w dniu badań zemdlałam rano i wylądowalam w szpitalu z poszytą warga, głową i wybitym kciukiem. Dlatego też zapisałam się na forum, żeby trochę "pogadać, wyżalić się i posłuchać o innych radościach, problemach, sprawach"
Witaj 😊 Bardzo wspolczuje straty coreczki, trzymam mocno kciuki, zeby tym razem bylo ok ✊✊

Ja juz odrobine lepiej, ale nie jestem w stanie nic zjesc dzisiaj, nawet zupa pomidorowa mi nie wchodzi.
Wyobrazcie sobie, ze m wyciagnal moja stara maszyne do szycia i cos tam sobie kombinuje, teraz obszyl tasiemka taki folkowy material co kupilismy na obrus i chodzi dumny 😊💪

Jaki fajny maly alien 😁

Bardzo ladny 😊 tak masz racje z ta jedna raczka, bo jak sie pcha jedna reka taki co ma dwie raczki to trzeba zygzakiem chodzic 😂

Migrena i cokolwiek to fatalne polaczenie, a taka mialam nadzieje, ze w ciazy te migreny zlagodnieja 😢

Ja tez mam w piatek, ale nastepny, 5.06 i widze, ze tez jest nás kilka na ten dzien 😁

Witaj 😊 Bardzo wspolczuje straty coreczki, trzymam mocno kciuki, zeby tym razem bylo ok ✊✊

Ja juz odrobine lepiej, ale nie jestem w stanie nic zjesc dzisiaj, nawet zupa pomidorowa mi nie wchodzi.
Wyobrazcie sobie, ze m wyciagnal moja stara maszyne do szycia i cos tam sobie kombinuje, teraz obszyl tasiemka taki folkowy material co kupilismy na obrus i chodzi dumny 😊💪
Jak nawet pomidorowa nie wchodzi to jest prawdziwy dramat 😭 przytulam! (W obu ciążach nawet jak rzygalam na kilometr zawsze byłam w stanie wypić kole, zjeść cheeseburgera z McDonalda i pomidorowke mojej mamy, teraz tak samo ;) ). A co do szycia - dopinguj męża! Zaraz Ci uszyje pościel dla maluszka, rożek, pieluszki a od tego krok do ubranek 😁

Ja bym wzięła 2w1 chociaż u nas spacerówka z takiego zestawu się nie sprawdziła. Była zbyt duża i zbyt ciężka wg mnie.

Super czyli wyniki tez w normie ☺️ Hmmm wiec polecasz adamex tak coś ? 😁
A można kupić sama gondole? Chyba mało firm ma takie propozycje. Ja zazwyczaj widywałam 2w1 i 3w1.

Miałam Adamex vicco z żelowymi kołami i z gondoli byłam bardzo zadowolona. Cichutko jeździła cały czas, plynnie, fajne amortyzatory, wygodnie korzystało się z kosza pod wózkiem co w wielu wózkach jest probleme.

Super wyniki 🙂
Ja też dziś odebrałam wyniki krwi i ciesze się bardzo bo glukoza mi spadła i mieści się w normie i nie muszę się już martwic 🙂

Ekstra wiadomości 😍

Ale masz dziś dobry dzień 🙂

Współczuję bardzo z powodu córeczki.. witaj wśród grudniowych mam 🙂 trzymam kciuki, żeby tym razem ciąża przebiegała bez problemów i dzidziuś urodził się zdrowy 🙂

reklama
Ile razy? Jaka bakteria? Jak zwalczałaś ? Kiedy wykrywałaś? Miałaś jakieś objawy?
Z 4 razy kurcze nie pamiętam jaka była to bakteria bo było to w 2018 roku. Miałam w tej ciąży mnóstwo antybiotyków jak i w tabletkach ale dopiero w szpitalu podane dożylnie mi pomogły 😊 za 1 razem nie miałam żadnych objawow ale kiedy bakteria pomimo brania antybiotyków nie znikała zaczęłam odczuwam pieczenie parcie na pęcherz a mało sikalam 😅 jadłam i pilam dużo żurawiny na prawdę działa cuda 😊 w szpitalu położna mi poradziła by jeść suszona żurawinę może niech Twoja żona sprobuje 😊 i wyjątkowo dbałam wtedy jeszcze bardziej o higienę

Do góry