reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super - miło czytac o takich szczesliwych zakonczeniach ;) Myslalam ze in vitro rozpoczela swoja dzilalnosc głownie pod kobiety z niedroznościa jajowodow ;) ? O swojej psychice pisac juz chyba nie musze - bo jest mocno nadszarpnieta ;)
Z koleżanką śmiałyśmy się że ja synek tak skopał, że jajowody udroznil :) fakt jest, że urodziła drugie dziecko.

Kurde myślałam że to kleszcz a to malutka Bazylka ❤😍😍😍. Mysza, masz mercedesa wśród zarodków, więc więcej optymizmu w tych hu..jowych czasach ❤
Wiesz ze poczulam sie troche niepewnie wrzucajac to zdjecie 😂 😂 😂 przez chwilke jakbym swoje male dziecko na public wrzucala hehehehe masakra Dalej jestem pelna podziwu jak oni z takiego malego kropka potrafia plec wyczaic? A ty skad wiesz ze taki mercedes a nie jaki trabant co?

Wiesz ze poczulam sie troche niepewnie wrzucajac to zdjecie 😂 😂 😂 przez chwilke jakbym swoje male dziecko na public wrzucala hehehehe masakra Dalej jestem pelna podziwu jak oni z takiego malego kropka potrafia plec wyczaic? A ty skad wiesz ze taki mercedes a nie jaki trabant co?
He he he, trabanty kochana teraz w cenie są 😜.
Przywiązałaś się do zarodeczka? Ja jestem oziębła i nie mam takich uczuć 😜

He he he, trabanty kochana teraz w cenie są 😜.
Przywiązałaś się do zarodeczka? Ja jestem oziębła i nie mam takich uczuć 😜
Ni chce za czesto na niego patrzec ale zdarza sie jak spojrze to na to zdjecie to z taka czulascia ;) Bez sensu ale to silniejsze ode mnie ;) Wiesz ze ja nawet po pustym jajku mowilam ze to nie byla ciaza bo przeciez nie bylo zarodka wiec w razie wu bede znowu musiala sobie cos w glowie poprzestawiac ;) smutne to bardzo ale jak tu zyc ;) I powiem ci to chyba gorzej znac plec zarodka na tak wczesnym etapie...

reklama
Do góry