reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak to jest z espumisanem? Dopiero po skończonym miesiącu można podawac?
Bo kupy się unormowały, ale powoli zaczynają dokuczac nam wzdęcia [emoji2358]
Znajoma co dopiero urodziła poleca mi coś takiego na wzdęcia - ponoć działa super bo używają na synku.

Znajoma co dopiero urodziła poleca mi coś takiego na wzdęcia - ponoć działa super bo używają na synku.

Znam I jestem tego totalnym przeciwnikiem. Można zrobić krzywdę i przede wszytskim przyzwyczaić dziecko, że puszcza gazy tylko z pomocą mechaniczna, a nie o to chodzi.

A jak to jest z espumisanem? Dopiero po skończonym miesiącu można podawac?
Bo kupy się unormowały, ale powoli zaczynają dokuczac nam wzdęcia [emoji2358]
Pytalam o to pediatrę i mowi ze śmiało od urodzenia. Dawalam 4x15 kropli.
Jest to lek całkowicie bezpieczny bo on sie nie wchłania, jest wydalany. Pytalam o to na pierwszej wizycie jak mial gdzies tydzień i potem normalnie dawalam

Uzylam raz i dziękuję. Nic po nim sie nie poprawiło a ile było przy tym płaczu to dziękuje nie mówiąc o moim stresie. Syn byl mega nagazowany a to ani krzty nie pomogło

Ja dawalam przed pamiętam.jak tata mi kupował i Pani w aptece mówiła że śmiało mniejsze ciut dawki
Pytalam o to pediatrę i mowi ze śmiało od urodzenia. Dawalam 4x15 kropli.
Jest to lek całkowicie bezpieczny bo on sie nie wchłania, jest wydalany. Pytalam o to na pierwszej wizycie jak mial gdzies tydzień i potem normalnie dawalam
Dzięki babeczki [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry