nieagatka
Fanka BB :)
Szerokości [emoji110]Wyjechalismy oby droga była bez niespodzianek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szerokości [emoji110]Wyjechalismy oby droga była bez niespodzianek
Bylo trochę lepiej ale najbardziej pomogl nam masaz. Ale ja też do końca nie wiem czy Hubusiowi od maleńkości bakteria w moczu nie przeszkadzala ktora odkryliśmy jak mial 3 miesiące bo ona byla tylko niby w ilości nie do leczeniaI działało?
Wyjechalismy oby droga była bez niespodzianek
Ja też masuje, daje probiotyk od 2 dni i wczoraj podałam espumisan tak jak pisałaś. I powiem Ci, że działa cuda. Malutka od razu się uspokoiła, puszcza sobie bączki bez żadnego wysiłku, kupka też na spokojnie.Bylo trochę lepiej ale najbardziej pomogl nam masaz. Ale ja też do końca nie wiem czy Hubusiowi od maleńkości bakteria w moczu nie przeszkadzala ktora odkryliśmy jak mial 3 miesiące bo ona byla tylko niby w ilości nie do leczenia
A jak będziesz dawkowac?tylko jak będziesz widzieć że jej ciężko czy systematycznie?bo mi się wydaje że potem już tak nie działa jak się często podajeJa też masuje, daje probiotyk od 2 dni i wczoraj podałam espumisan tak jak pisałaś. I powiem Ci, że działa cuda. Malutka od razu się uspokoiła, puszcza sobie bączki bez żadnego wysiłku, kupka też na spokojnie.
Dziękuję Ci bardzo.
WypoczywajcieJesteśmy ma miejscu.Droga super A dzieci aniołki.
Bardzo sie cieszeJesteśmy ma miejscu.Droga super A dzieci aniołki.