A
Agutek
Gość
dzien dobry w srode 
tez mam smoczki aventu i ona sa identyczne z jednej i z drugiej strony, tylko niektore egzemplarze maja profilowana tarczke i wtedy ma na nosie ja
gratuluje Szymkowi samodzielnego chodzenia :-)
jestes na wychowawczym?
hehe

roksi znam ten bol...niestety tak potrwa nawet dobrych kilka dni po chorobie, ale dla pocieszenia dodam, ze w koncu przejdzie
jesli chodzi jeszcze o smoczki i wkladanie dolu tarczki do buzi, to musze wam powiedziec, ze moj brat tak uzywal smoczkow, a nawet wkladal dwa na raz do buzi a trzeci trzymal w rece
nie ma zadnych wad wymowy teraz ;-)

DLatego teraz kupuję smoczki aventu sensitive (one mają jednakowe obie strony (takie wklęśnięte).
A u nas ... Szymek chodzi SAM :-)Ale jaja
Tylko biegania na maksa więcej
ale fajnie jest. Jak wrzucę na chomika filmik to wstawię na zamkniętym (jeszcze nie wie czy coś wyszło
;-))
tez mam smoczki aventu i ona sa identyczne z jednej i z drugiej strony, tylko niektore egzemplarze maja profilowana tarczke i wtedy ma na nosie ja

gratuluje Szymkowi samodzielnego chodzenia :-)
A ja ? nudzi mi sie bo cały czas mam ferie,a chciałabym coś porobić...
jestes na wychowawczym?
Madzikm, ja też nie czytam BB przez cały dzień (syn nie daje), a potem nadrabiam zaległości i chce jak najszybciej wszystko przeczytać
, więc czytałam Twojego posta "ale jesteście podłe" i myslę sobie dlaczego
? Dopiero za drugim podejściem doczytałam płodne
![]()
hehe

moja córka histeryzuje jak zbliżamy się do niejmyśli że chcemy jej dać lekarstwo
![]()
roksi znam ten bol...niestety tak potrwa nawet dobrych kilka dni po chorobie, ale dla pocieszenia dodam, ze w koncu przejdzie

jesli chodzi jeszcze o smoczki i wkladanie dolu tarczki do buzi, to musze wam powiedziec, ze moj brat tak uzywal smoczkow, a nawet wkladal dwa na raz do buzi a trzeci trzymal w rece