Nocusia89:)
Fanka BB :)
Na zwykłych wizytach też podaje wymiary bobo bo na podstawie wielkości płodu sprawdzają który to tydzień ciążyPrenatalne mam w piątek a to była zwykła wizyta u mojego gin

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zwykłych wizytach też podaje wymiary bobo bo na podstawie wielkości płodu sprawdzają który to tydzień ciążyPrenatalne mam w piątek a to była zwykła wizyta u mojego gin
Tak ja zamierzam kupić takie króliczkaDziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?![]()
My nie lecimy tylko ze względu na koronę , cały czas jeździmy po świecie , jak byłam w ciąży i później jak już córka się urodziła to tak samo . Uważam ze z dzieckiem tez można wszystko![]()
Chyba kazdy przez ta korone zmienia planyU nas miał być Meksyk ..... będą Mazury lub polskie morze
My tez mielismy plany na wiosne usaDziewczyny, my mieliśmy na wiosnę do USA w podróż poślubną lecieć, przez koronę wiadomo nie polecieliśmy, teraz bobo i podróż poślubna będzie na Mazurach albo w BieszczadachDla dziewczyn przed ślubem : nie odkładajcie podróży poślubnych!!!
![]()
Ja tez jestem takiego samego zdaniaNo my też się wstrzymaliśmy ze względu na to i mąż nie bardzo chce jechać za granicę właśnie przez koronę, bo się o nas martwiAle nie wykluczamy nadrobienia zaległości z dzidziusiem, też wychodzę z założenia, że wszystko się da
![]()
No nam tez plany wyjazdowe korona posypała. Dużo jeździmy po świecie wiec będziemy nadrabiać z młodymNo my też się wstrzymaliśmy ze względu na to i mąż nie bardzo chce jechać za granicę właśnie przez koronę, bo się o nas martwiAle nie wykluczamy nadrobienia zaległości z dzidziusiem, też wychodzę z założenia, że wszystko się da
![]()
My tez chcemy mieć jakieś ostatnie wakacje we dwojeNo nam tez plany wyjazdowe korona posypała. Dużo jeździmy po świecie wiec będziemy nadrabiać z młodym![]()
W tym roku tez na jesieni mam zamiar jeszcze gdzieś się za granice ruszyć. Może nie do Azji czy żadnej Ameryki bo na tak długie trasy to nie wiem jak w ciąży bym zniosła samolot ale Europa na pewno![]()