Czy Twoje USG tez trwalo 5 minut? Bo dokladnie 5:20 mam nagrane i tyle trwało. Niby wszystko sprawdził ale jak dziewczyny pisały o 40 minutach to sie załamałam. Ja bylam na nfz. Zmierzył dzidzie, przepływy i to w szyi takie no, nazwa mi uciekła :/ i to w sumie tyle, no i ze raczej dziewczynka bo nic miedzy nogami nie dynda![]()
Tak, u mnie też krótko wszystko trwało może ciut dłużej niż 5 min bo miał problem żeby cokolwiek zobaczyć bo mam sporo tłuszczyku i blizne po cc, zdziwiłam sie bo myslalm ze zrobi mi dopochwowo skoro bobo było mało widoczne. Z reguły te pierwsze sa krótsze na drugich po kolei sprawdza się wszystkie narządy i przepływy w nich. U mnie nawet nie próbował sprawdzac płci w sumie się nie dziwie bo ciąża b. młoda 11+4 Prywatnie zapisał mnie w poprzedniej ciąży na 13+0 i powiedział wtedy płeć na 80%. W ogóle przyszedł spóźniony, czekałyśmy już w 4 pod gabinetem i widziałam że próbuje nadgonić, ja go pamiętam jako uśmiechniętego, spokojnego, cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania. Teraz był jakiś taki poważny ale dalej miłyCzy Twoje USG tez trwalo 5 minut? Bo dokladnie 5:20 mam nagrane i tyle trwało. Niby wszystko sprawdził ale jak dziewczyny pisały o 40 minutach to sie załamałam. Ja bylam na nfz. Zmierzył dzidzie, przepływy i to w szyi takie no, nazwa mi uciekła :/ i to w sumie tyle, no i ze raczej dziewczynka bo nic miedzy nogami nie dynda![]()