N
nakuga
Gość
Termin z 28 grudnia przesunał sie w na 25
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wątpie...na ostatnim antybiotyku wszystkie dni sie tak czulam do póki nie skaczylam go brac. Dzis mnie to stresuje bo egzaminy zaczynam o 12 wiec wolalabym przetrwac.Oj, to trzymam kciuki żeby się poprawiło![]()
Sama to wyregulowla , skoro nie budziła się w nocy na jedzenie to ja tym bardziej jej nie budziłamJak to zrobiłaś ze nie je w nocy od 5go miesiąca? Moja ma 12m i nocne karmienie musi być, albo i dwa.
O taK wlosy to ja też mamJa linii widocznej nie mam, ale włosy też się pojawiły (super objaw ciąży, dzięki naturo) , więc wygląda to trochę jak brzuch yeti![]()
A ja od 4:30 Nie śpię. Wczoraj coś brzuch czułam ale nie był to ból tylko uczucie takiego rozciągania, dziewczyny macie cos takiego ?
I co zrobiłam? [emoji16] bo już nie robiłam tego dłuższy czas - posłuchałam serduszka [emoji170][emoji173] więc może zaraz z powrotem zasnę [emoji873]
Aczkolwiek pewnie już nici że snu [emoji16]
Ja mam wizytę co 5 tygodni, serio gdyby nie ten detektor to można by było w paranoję popaść, ja tam się cieszę, że go kupiłam [emoji16]
Pięknego Dnia! [emoji873][emoji256]
Mi się dzisiaj śniło ze uprawialam z moim seks w supermarkecie przy pieczywieJestem Dziewczyny witam sięodprowadziłam córeczkę do żłobka
matko jaki ja miałam erotyczny sen
co najlepsze nie było tak Męża tylko mój były
![]()
Gratuluję udanej wizyty i dużego synusia!Witam ja tylko na chwilę zdać relację z prenatalnych .Wszystko dobrze ryzyka skorygowane na ponad 1100 10.7 cm chłopak pappa za tydzień
To ladnie hihi ,ja tez miewam sny erotyczne ale ze swoim mężemJestem Dziewczyny witam sięodprowadziłam córeczkę do żłobka
matko jaki ja miałam erotyczny sen
co najlepsze nie było tak Męża tylko mój były
![]()