reklama

topka55
Zaangażowana w BB
Ja planuję pracować jak najdłużej, oczywiście w miarę rozsądku. Życie pewnie i tak zweryfikuje mój planDziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?

kartkao
Fanka BB :)
Ja planuję pracować jak najdłużej, oczywiście w miarę rozsądku. Życie pewnie i tak zweryfikuje mój plan
A musisz chodzić do pracy, czy możesz też zdalnie?
Ja pracuje w przedszkolu I wstepnie schodze na macierzynski 2 stycznie

Dziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?
kartkao
Ja pracuje w przedszkolu I wstepnie schodze na macierzynski 2 stycznie
W pierwszej ciąży też tak pracowałaś do końca?
topka55
Zaangażowana w BB
Mogę zdalnie, ale póki dam radę to wole jeździć do pracy. Mam dość po tej całej kwarantannieA musisz chodzić do pracy, czy możesz też zdalnie?
Balbinka1991
To prawie jak pokój w 5 gwiazdkowy hotelu.W dobie korona to nic niepewna, a do konca roku jeszcze sie pewnie zmieni
W pizdu750-900 chyba mniej więcej za dobę
Chimney cake bakery, to jest taka budka przy plantach obok tego zejscia do tunelu do galerii krakowskiej. Takie cuda robią
Zobacz załącznik 1139061
 może pójdę jutro z koleżanką na te lody kto wie
może pójdę jutro z koleżanką na te lody kto wie bardzo smakowicie wyglądają. Jeśli chodzi o szpital w Krakowie to robiłam badanie kiedyś Pani położnej to było pewnie z rok temu i powiedziała, że dobre opinie ma Żeromski,Rydygier noi ten Narutowicz
bardzo smakowicie wyglądają. Jeśli chodzi o szpital w Krakowie to robiłam badanie kiedyś Pani położnej to było pewnie z rok temu i powiedziała, że dobre opinie ma Żeromski,Rydygier noi ten Narutowicz jeśli chodzi o nowy Kopernik to fakt wszystko ale nie znam nikogo kto tam rodził więc nie mam żadnej opinie oprócz tych internetowych. W Żeromskim rodziły moje koleżanki ostatnio i były zadowolone bardzo.
jeśli chodzi o nowy Kopernik to fakt wszystko ale nie znam nikogo kto tam rodził więc nie mam żadnej opinie oprócz tych internetowych. W Żeromskim rodziły moje koleżanki ostatnio i były zadowolone bardzo.reklama

U 

użytkownik 19
Gość
Ja planowalam.pracowac do konca 6 miesiaca ale ze wzgledu na odklejanie kosmowki i koniecznosc lezenia pojde juz w polowie sierpniaDziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?