Andzia155
Fanka BB :)
Mmmm bardzo lubie kopytkaU mnie dzisiaj kopytka xd pomimo że mam ochotę na wszystko bo jestem taka głodna to jednak myślę, że to tylko to przejdzie przez gardło dziś.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmmm bardzo lubie kopytkaU mnie dzisiaj kopytka xd pomimo że mam ochotę na wszystko bo jestem taka głodna to jednak myślę, że to tylko to przejdzie przez gardło dziś.
Dla mnie najlepsza jest depilacja woskiem, alternatywą jest golarka, ale wtedy zostają minimalne włoski, ale w sumie po maszynce na 2 dzień też są, po golarce nie mam podrażnień i wolniej odrastają.
A ja mam pytanie odnośnie paznokci, czy Wy też macie takie twarde i lśniące? no ja w szoku jestem tyle czasu używałam odżywek , nie robię hybrydy i mimo tego zawsze były w opłakanym stanie, a od marca nawet odżywek nie stosuje i nie mogę wyjść z podziwu jakie są ładne![]()
Żeby bylo futro na zime.Paznokcie super. Wlosy jakis kurna puch nie doogarniecia mi sie zrobil. Wlosy ogolnie rosna jak opetane cholera wie po co.
zabawna kurna jestesŻeby bylo futro na zime.
Zołza to każda z nasAle co to zołza?boze,ja chce zjesc kopę.....
Nie ma przeciwwskazań co do depilacji woskiem. Link do: MamaginekologByłam ostatnio u kosmetyczki i powiedziała, że w ciąży lepiej zrezygnować z wosku. Ja używam maszynki. Mam w domu też depilator, ale ból niesamowity. Kupiłam go co prawda dawno, ma takie mini pęsety. Jak się nim depiluje, to mam wrażenie że kopie mnie prąd. Chciałam sobie kupić nową, ale pewnie ból też sam? Jak uważacie?
Paznokcie mam zrobione (hybryda). Od czasu pandemii robię sama w domu. Cera na początku ciąży wyglądała dramatyczne. Potem wszystko zeszło, nawet chwilę czułam się piękna. Niestety w tym tygodniu nastąpił znowu wysyp. Wyglądam fatalnie. Moja broda wygląda jak u nastolatki. Do tego skóra zrobiła mi się sucha, ciągle mam uczucie ściągania.
Aaaaaa jaaaaaa sooooosZołza to każda z nasa tak serio to sos
![]()