reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja rozwaliłam pilota i latam teraz non stop do telewizora. szlak mnie zaraz trafi. niech mój m wraca to może coś z nim zrobi bo zaraz go wypieprze za okno i sie skończy. dobrze ze chociaz Wika śpi.
blueberry daj znać jak bedziesz juz działac na allegro.

nam jakis czas temu pilota rozwalila corka i to tak na amen, w ogole nie chcial dzialac mimo roznych prob reanimacji :sorry2: w koncu maz pojechal do sklepu i kupil jakas chinska podrobe, ktora dziala :-D

reklama
Wika już też zdrowieje, jeszcze 2 dni dajemy antybiotyk i już, kaszel ją troche męczy ale nic na to nie poradzę, syrop musi wystarczyc.
u nas antybiotyk tylko dwa razy ale kaszel i katar męczy Natalkę strasznie:-( niby dzisiaj lepiej ale dalej wypływają jej glutki z nosa a ona je języczkiem zlizuje:szok::szok:
więc tylko biegam z pieluszka i wycieram nosek:wściekła/y: ryk jest przy próbie z Fridą:angry:

zrobiłam Natalce przemeblowanie w pokoju:tak: lubię sobie poprzestawiać graty:-D ale w sumie to tylko u Natalki mogę zaszaleć:crazy:

a my bylismy dzis na kontroli i juz jest ok, tylko troszke gardełko zaczerwienione:-D,

czy wasze dzieciaczki tez tak płacza u lekarza, mój dosłownie drze sie w niebogłosy, nie pomagaja próby zaprzyjaźnienia się z lekarzem, zabawki, ryk taki, że szok:szok::szok::szok::szok:

zdrówka dla Natalki i Wikusi:-D, Piotrus przesyła juz zdrowe buziaczki dziewczynkom:laugh2::laugh2::laugh2:

M na szczęście tez zdrowy i pójdzie sobie do pracy, ufffffffffffffffffff:-p

życzę koleżankom miłego wieczorku;-)

oglada ktoras Losta?

ja wlasnie obejrzalam swiezy jeszcze pierwszy odcinek czwartej seriii....hmmm...to lubie :-p
polecam :-)

Obejrzę, jak już wszystkie serie będą dostępne. Nie będę musiała czekać na kolejne odcinki :-D.

no tak, tez dobre podejscie :-p ale ominie cie to podekscytowanie, ktore wystepuje gdy czekasz na pojawienie sie nowego odcinka :-D

ja to w ogole chyba jakas maniaczka jestem - Prison Break, Lost, 24h...:sorry2:w ciazy lezalam na kanapie i pykalam kilka odcinkow dziennie...zyc nie umierac :-D z moim bratem tylko przesylamy sobie info kiedy jaki odcinek bedzie dostepny w sieci :laugh2:

reklama
Ja w ciąży oglądałam 6 stóp pod ziemią, też po kilka odcinków. I jeszcze w TV 4400. Pamiętam, że jakoś chyba tuż przed porodem skończyła się pierwsza seria. A teraz leci druga, ale nie oglądam :no:.

Do góry